Colecția specială Montblanc pentru faimosul compozitor George Gershwin

Scris de Luxury
Publicat la data de: 03-09-2019

în: News

După ce a creat colecții de instrumente de scris inspirate din legende ale muzicii precum John Lennon, Yehudi Menuhin și Johann Sebastian Bach, producătorul de lux Montblanc a revenit cu o nouă colecție care celebrează moștenirea muzicală a lui George Gershwin.

Colecția exclusivistă de instrumente de scris recunoaște activitatea faimosului compozitor și pianist născut în 1899, adică în urmă cu aproape 121 de ani.

Forma stiloului este inspirată din profilul original al modelului Montblanc Meisterstück din anii 1920 și 1930.  Clema stiloului are forma unui clarinet, design ales pentru a evoca talentul pentru cântat la clarinet al artistului.

Capacul și rezervele stiloului sunt compuse din rășină neagră prețioasă, în timp ce accesoriile sunt acoperite cu platină.

Modelul George Gershwin Donation Pen are și o peniță din aur de 14 carate îmbrăcată în rodiu care este decorată cu zgârie-nori stilizați și un capac pe care este gravată o imagine cu podul din Brooklyn – un omagiu adus locului de naștere al artistului. Pentru fiecare instrument de scris vândut, producătorul va dona între 10 și 20 de euro pentru susținerea proiectelor muzicale.

Prețurile pentru un instrument de scris din noua colecție pornesc de la 650 de lire.

Energy Expo 10-13 octombrie