Montblanc a dezvăluit colecția redefinită Meisterstück

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 16-03-2022

în: Fashion

Montblanc

În redefinirea umbrelei iconice Meisterstück, Montblanc a introdus recent un sortiment de articole din piele. Noua colecție este dezvăluită sub conducerea lui Marco Tomasetta, care a colaborat anterior cu branduri precum Prada, Chloé și Louis Vuitton.

Montblanc

Colecția Meisterstück este inspirată de instrumentele de scris de bază ale mărcii și prezintă o serie diversificată de genți din piele. Fiecare piesă este proiectată cu spații speciale perfecte pentru un stilou (un Montblanc, desigur) și prezintă semnătura emblematică a brandului.

„Sper că puteți vedea că este prezentă o emblemă mai mare, iar detaliile au forma Meisterstück. Toate formele și liniile amintesc de elemente ale lui Meisterstück. Scrisul este firul comun între toate produsele”, a declarat Tomasetta.

 

Montblanc

Colecția prezintă o servietă Neo, o husă pentru documente, un toc și un duffle elegant, un portofoliu și husă cu designul său montan distinctiv, un portofel compact și lung, două suporturi pentru carduri, cu funcționalitate de bază sau îmbunătățită și o husă pentru chei, pentru deținerea cardurilor de credit și a numerarului mic pe lângă chei.

Montblanc

Prețurile pentru colecția redefinită Meisterstück pornesc de la 290 de dolari pentru o husă pentru carduri până la peste 2.000 de dolari pentru o geantă, întregul ansamblu fiind disponibil online, precum și în magazinele Montblanc la nivel mondial.