Bollinger a creat o șampanie exclusivistă în cinstea parteneriatului cu James Bond

Scris de Luxury
Publicat la data de: 17-01-2020

în: News

Producătorul de șampanie Bollinger a vrut să marcheze în mod unic cel de-al 40-lea an de parteneriat cu James Bond. Brandul s-a asociat prima dată cu Bond în 1979, când a fost lansat filmul „Moonraker”.

Șampania Moonraker 2007 magnum celebrează filmul de acum patru decenii în care Bond este trimis într-o misiune specială în spațiu. Impresionanta băutură este găzduită de un decantor fabricat dintr-un aliaj de metal și lemn, purtând semnătura designerului Eric Berthes. Cutia în ediție specială are forma faimoasei navete spațiale Moonraker și, pe lângă sticla propriu-zisă, include și o frapieră din cristal marca Saint-Louis.

„Îmi face o imensă plăcere și onoare să celebrăm împreună 40 de ani de parteneriat între Bollinger și James Bond, un testament al prieteniei începute în 1979 între tatăl meu, Christian Bizot, și producătorul de film, Cubby Broccoli. O prietenie bazată pe valori comune precum excelența și eleganța”, a spus Etienne Bizot, CEO al Société Jacques Bollinger.

Fiecare cutie din cele 407 disponibile în colecție este numerotată individual și are un preț de 5.739 de dolari. Șampania de colecție este disponibilă pe piață începând cu luna noiembrie a anului trecut. Bollinger va lansa, de asemenea, și seria 007 Limited Edition Millésimé 2011, alături de Magnum, în cursul acestui an.