Avionul privat Four Seasons este disponibil pentru rezervări charter

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 12-04-2024

în: News

Four Seasons

Four Seasons a anunțat că avionul său privat, proiectat la comandă, va fi disponibil pentru rezervări charter pentru un număr limitat de date selectate în 2024. Aeronava Airbus A321neo-LR găzduiește confortabil până la 48 de pasageri, cu mult spațiu pentru a se relaxa și a se destinde alături de cei dragi. Avionul oferă scaune spațioase din piele cu pat plat, iPad-uri personale și un bucătar la bordul avionului, care va pregăti mese gourmet.

Închirierea avionului Four Seasons Jet costă aproximativ 115.000 de dolari pe zi, sumă care acoperă toate zborurile, serviciile de la bord și mesele. Pentru a se asigura că oaspeții sunt bine îngrijiți, avionul este deservit de 10 membri ai echipajului, printre care se numără trei piloți, un inginer și șase membri ai echipajului de cabină. De asemenea, puteți solicita și un medic la bord, contra cost.

Odată făcută rezervarea, echipa de concierge a brandului de lux va crea un itinerar complet personalizat, bazându-se pe rețeaua lor extinsă de experți de pe teren din hotelurile și stațiunile Four Seasons din întreaga lume. Pentru un cost suplimentar, echipa poate organiza totul, de la transferuri la sol și cazare la mese, excursii și bilete ale locațiilor turistice vizitate.

Disponibil pentru rezervări charter în perioada 4-25 august și 20-27 decembrie, avionul privat Four Seasons Private Jet poate fi rezervat pentru orice durată de călătorie dorită. Aeronava înmatriculată în Marea Britanie are o autonomie extinsă de opt până la nouă ore pentru zborurile fără escală și are dreptul la un singur punct de intrare sau de plecare în SUA.

Dacă nu doriți să închiriați întregul avion, există mai multe itinerarii din care puteți alege, programate pentru 2025. Unul dintre cele mai importante este „African Wonders” – o călătorie extraordinară de la Atena la Johannesburg, cu escală în Egipt, Serengeti, Mauritius, Rwanda și Victoria Falls.