Soluțiile pentru un somn sănătos și confortabil, în showroomul Imperia Luxury Home

Scris de Luxury
Publicat la data de: 26-08-2022

în: Art & DesignNews

Showroomul Imperia Luxury Home din nordul Bucureștiului vă oferă produse de cea mai înaltă calitate pentru a vă face somnul cât mai sănătos, calm, confortabil și odihnitor. Astfel, veți găsi la noi o gamă largă de paturi, somiere, saltele de diferite tipuri, lenjerii de pat, perne și pilote și accesorii pentru somn. Vizitându-ne, puteți conta întotdeauna pe cele mai bune recomandări și servicii excelente pentru a satisface cerințele dumneavoastră. (A)

Puterea terapeutică a somnului de calitate este recunoscută în toată lumea și de aceea am decis să alegem ca direcție a activității noastre vânzarea produselor pentru dormit care asigură odihna necesară de fiecare dată când este nevoie. În showroomul nostru puteți găsi produse create exclusiv de cei mai cunoscuți și renumiți manufacturieri italieni, printre care se numără Twils, Manifattura Falomo, DaunenStep, Dea Luxury Linens, Fazzini, La Perla Home Collection, Blumarine Home Collection, Dondi Home Collection și Culti Milano.

Gamă ridicată de produse și asistență profesională în achiziție

Experiența de achiziție pentru clienții Imperia Luxury Home este ireproșabilă și am creat toate condițiile pentru ca toate dorințele dumneavoastră privind confortul locuinței să-și găsească o soluție.

Astfel, vă punem la dispoziție o gamă mare de produse și veți avea parte de sfaturi competente pentru alegerea potrivită. În cazul în care nu sunteți sigur care soluție este cea mai bună pentru dumneavoastră, specialiștii noștri vor fi bucuroși să vă sfătuiască cu privire la toate întrebările și să vă ajute în alegerea celui mai potrivit produs.

Totodată, trebuie menționat faptul că toți clienții noștri beneficiază de aceleași prețuri ca și cele ale producătorilor. Cumpărăturile sunt întotdeauna mai plăcute dacă puteți economisi și bani în același timp. Prin urmare, lansăm în mod regulat oferte și reduceri spectaculoase pentru clienții noștri.

Branduri cu istoric puternic, originare din Italia

Culti Milano – magia parfumurilor pentru locuință

Îmbinând aromele originale din ingrediente naturale cu un design elegant al sticluțelor de parfum, Culti Milano este ales de peste 30 de ani de către oamenii care apreciază luxul în cele mai mici detalii.

Dea – lenjerii luxoase din cel mai scump bumbac

Măiestria mânuirii cu atenție a celor mai fine stofe pentru crearea unor piese contemporane de lux pentru confortul suprem în dormitor și baie este misiunea pe care Dea o urmărește încă de la înființare, ca un brand 100% italian.

De la lenjerie, cuverturi și fețe de pernă, până la covorașe, prosoape și alte articole pentru baie, Dea livrează, la cele mai înalte standarde, piese pentru cei care vor să se bucure acasă de cel mai ridicat confort și stare de bine. Cele mai fine lenjerii Dea sunt confecționate din cel mai valoros bumbac din lume, produs în Statele Unite ale Americii.

DaunenStep – brandul născut pentru a fi liderul incontestabil în materie de pilote și perne

Arta confecționării de plăpumi și perne din puf a fost perfecționată de DaunenStep, producătorul din nordul Italiei care în mai bine de 110 ani a inovat în permanență pentru a desăvârși experiența odihnei și relaxării. Toate pilotele, pernele și accesoriile pentru pat se bazează doar pe materii prime naturale.

Produsele DaunenStep ocupă poziția detașată de lider în categorie și oferă confortul suprem pentru clienții care vor odihnă de calitate.

Dorelan – saltele inovatoare pentru cel mai bun somn

Somnul bun are contribuții semnificative pentru sănătate, longevitate și o stare de bine care este greu de descris în cuvinte, iar Dorelan a înțeles acest lucru mai bine ca oricine. Cu o tradiție de peste 50 de ani în producția saltelelor de calitate „Made in Italy”, compania oferă soluții luxoase potrivite pentru cele mai somptuoase locuințe.

La Imperia Luxury Home, credem că tot mai mulți români trebuie să aibă oportunitatea de a-și amenaja locuința cu branduri de top care sunt recunoscute de clienții premium din toată lumea. Prin urmare, vă așteptăm cu drag în showroomul exclusivist din str. Promoroacă 8-10, sector 1, București.

Energy Expo 10-13 octombrie