Franck Muller Aeternitas este cea mai nouă minune arhitecturală din Dubai

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 06-02-2024

în: Art & Design

Franck Muller Aeternitas

Dezvoltatorul imobiliar London Gatedin Emiratele Arabe Unite și Franck Muller, producătorul elvețian de ceasuri de lux, au dezvăluit iconicul Franck Muller Aeternitas în cadrul unui eveniment grandios. Această minune arhitecturală spectaculoasă a atras pentru prima dată atenția prin faptul că a devenit cea mai înaltă clădire rezidențială cu ceas de brand din lume.

Având o înălțime de aproape 1.500 de metri și 106 etaje, proiectul, situat în Dubai Marina, se mândrește cu o valoare de vânzare estimată la peste 550 de milioane de dolari. Cu doar 22 de metri mai puțin decât cea mai înaltă clădire rezidențială din lume, Central Park Tower din New York, acest edificiu suprarealist a fost lansat cu o colecție de 649 de apartamente cu unul, două și trei dormitoare, precum și duplexuri numite Sky Mansions și Sky Villas, repartizate pe 106 etaje.

Franck Muller Aeternitas

Prețul unui apartament cu un dormitor începe de la 440.000 de dolari. „Încă de la lansarea noastră în Dubai, ne-am concentrat pe crearea unor elemente iconice pentru orizontul Dubaiului. Franck Muller Aeternitas nu este doar o reședință de la London Gate, ci angajamentul nostru față de măiestrie, arhitectură și un stil de viață exclusivist. Într-un parteneriat strategic cu Franck Muller, promitem să revoluționăm viața de lux și să redefinim orizontul pentru a introduce o moștenire pentru anii ce vor urma. Această clădire emblematică va oferi o priveliște de neegalat asupra portului de agrement din Dubai, fiecare detaliu reflectând valorile noastre comune de precizie, inovație și moștenire pentru clientela noastră exigentă. Ne-am angajat să continuăm să aducem în Dubai cele mai bune proiecte rezidențiale din clasa superioară, lansând anul acesta în Dubai proprietăți exclusive în valoare de peste 8 miliarde AED”, a declarat Eman Taha, CEO al London Gate.

Franck Muller Aeternitas

Pentru a deveni întruchiparea vieții de lux, Franck Muller Aeternitas se mândrește cu facilități precum o grădină Zen, cinema privat, salon de trabucuri, bibliotecă, spa, sală de yoga și servicii de concierge 24/7.

„La Franck Muller, timpul este canvas-ul nostru, iar Franck Muller Aeternitas în colaborare cu London Gate este o capodoperă care transcende banalul. Această emblematică clădire cu ceas simbolizează dedicarea față de măiestria excepțională și inovația pentru care brandul nostru a fost întotdeauna cunoscut. Acest turn iconic este o altă formă de căutare a eleganței atemporale. Turnul Franck Muller Aeternitas relatează o poveste despre opulență, stabilind noi înălțimi pe tărâmul vieții de lux”, a declarat Erol Baliyan, director general al Franck Muller.

O parte foarte importantă a turnului este ceasul de mari dimensiuni, care măsoară 40 de metri pe 30 de metri. Chiar dacă înălțimea la care va fi amplasat este una considerabilă, acesta va fi funcțional și va fi vizibil de la cinci sau șase kilometri în orice zi senină. Capodopera va fi construită în Germania și va fi al doilea cel mai mare turn cu ceas, după cel din Mecca. Cadranul este modelat pentru a arăta la fel ca legendarul model Long Island.

Energy Expo 10-13 octombrie