Dr. Yazan Aqrabawi & Anamaria Prodan Reghecampf

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 27-08-2018

în: Cover

Dr. Yazan Aqrabawi & Anamaria Prodan Reghecampf

Dr. Yazan Aqrabawi & Anamaria Prodan Reghecampf
Creating Smile: Puterea zâmbetului cuceritor ca la Hollywood

O vedetă de talia Anamariei Prodan Reghecampf are un zâmbet pe măsură, iar responsabil pentru acest lucru este Dr. Yazan Aqrabawi, prin intermediul clinicii Creating Smile. Conștienți că un zâmbet frumos și dinții sănătoși sunt un deziderat pentru oricine, specialiștii de la clinica Creating Smile, alături de Dr. Yazan, au transformat-o într-un centru de excelență în implantologie și estetică dentară. Creating Smile este specializată în proceduri complexe, cum este cazul intervențiilor chirurgicale sau implanturilor dentare.

Dr. Yazan Aqrabawi & Anamaria Prodan Reghecampf

Dr. Yazan Aqrabawi: „Respectul și profesionalismul sunt devizele Creating Smile”

Ne puteți face o scurtă prezentare despre dumneavoastră? De ce ați ales România?
România nu a fost chiar alegerea mea, ci mai degrabă a tatălui meu, care este om de afaceri și a venit în România. El m-a adus aici, unde m-am dezvoltat ca medic stomatolog, m-am specializat în estetica dentară și astăzi lucrez cu pasiune și drag în clinica mea.

Dr. Yazan Aqrabawi

Cum s-a născut ideea apariției Creating Smile?
Încă de mic mi-am dorit să ajung medic stomatolog, în urma unui accident. Creating Smile a venit pe parcurs, după ce am fost angajat și mi-am dat seama că pentru a putea fi liber să dezvolt ceea ce îmi doresc, să tratez pacienții la standardele mele, trebuie să am clinica mea, să fiu propriul meu șef și să pun în practică tot ce am dobândit în anii din urmă.

Este adevărat că oricât de dificilă ar fi starea pacientului, tehnologia și descoperirile medicale ne permit să oferim un zâmbet de succes oricărei persoane?
Tehnologia evoluează de la o zi la alta pe toate planurile, iar medicina nu rămâne în urmă. Indiferent de problemele de sănătate ale pacientului, nimic nu este imposibil, există o soluție pentru ca orice om să aibă într-un final un zâmbet ca la Hollywood, așa cum numim noi zâmbetele de vedetă. Un zâmbet trebuie să fie în primul rând funcțional și apoi estetic. La Creating Smile, pacientul nu pleacă până când zâmbetul lui nu îndeplinește ambele condiții amintite mai sus.

Ați tratat multe vedete și persoane publice, Anamaria Prodan Reghecampf fiind un adevărat ambasador pentru Creating Smile – mai precis, zâmbetul domniei sale. Ce alte VIP-uri v-au mai trecut pragul?
Da, desigur, chiar și persoanele publice aleg serviciile noastre, pentru că sunt servicii de lux. Am tratat de-a lungul timpului zâmbetele următoarelor persoane publice din România: Anamaria Prodan Reghecampf, Oana Radu, Marius Nicolae, Connect-R, Irina Rimes, Ștefan Stan, Codin Maticiuc, Pepe și mulți alții. O mențiune importantă: indiferent de pacient, de nivelul financiar sau de poziția acestuia în viața de zi cu zi, toți pacienții sunt tratați la fel: cu respect și profesionalism, acestea fiind devizele clinicii Creating Smile.

Ce trebuie să facem pentru a avea un zâmbet perfect?
În primul rând, așa cum spun toți medicii, din orice domeniu, prevenția este mai ușoară și mai puțin costisitoare decât tratamentul. De aceea, recomandăm două vizite pe an la medicul stomatolog, pentru un control de rutină, un detartraj și o curățare. Astfel, veți evita problemele grave de-a lungul timpului. Pentru cine nu are parte de un zâmbet perfect și impecabil, există metode de tratament diferite, prin care se poate ajunge la perfecțiune. Tratamentele ortodontice, albirea profesională, coronițele sau fațetele dentare sunt doar câteva metode de estetică dentară, care pot fi aplicate pentru un zâmbet perfect.

Care sunt serviciile și brandurile dumneavoastră de lux preferate?
Despre branduri nu-mi place să vorbesc, sunt pur și simplu alegerile mele, pe care le fac în funcție de anumite standarde. Când aleg un brand sau un serviciu, da, îmi place să aleg calitatea, să aleg respectul și dedicarea spre client, pentru că acestea le aplic și eu cu pacienții mei în cabinet.

Cât de atenți sunt conaționalii noștri când vine vorba de propriul zâmbet? Există o diferență în acest sens între România și alte regiuni?
Surprinzător, românii au început să fie din ce în ce mai atenți cu zâmbetul lor. Mai ales femeile, care au grijă să strălucească din toate punctele de vedere.

Care este definiția dumneavoastră pentru lux?
Luxul, pentru mine, nu mai reprezintă lucrurile materiale. Dacă poate în trecut, când eram mai mic și visam să am ce au alții, îmi doream case, mașini sau alte lucruri de valoare, acum am realizat că luxul înseamnă să fii liber din toate punctele de vedere: să fii liber să zâmbești sincer, să te trezești dimineața și să alegi ceea ce să faci, să fii liber să spui „nu” atunci când trebuie, să fii liber să decizi. Luxul e, de fapt, să te accepți așa cum ești, să fii asumat, să te bucuri de ceea ce ești, ce ai și ce poți să oferi!

Ce înseamnă, de fapt, un zâmbet ca la Hollywood?
„The Hollywood smile” reprezintă un zâmbet perfect din punct de vedere medical și estetic, realizat prin intermediul aplicării fațetelor dentare. Tratamentul durează maximum șapte zile, prin aplicarea fațetelor pacientul putându-și modifica atât forma inițială a dinților, cât și culoarea acestora, după alegere – și este opțiunea pacientului respectiv, cu ajutorul nostru, bineînțeles.

Anamaria Prodan Reghecampf: „Trebuie să fim impecabili”

Cum ați ajuns la Creating Smile și cât de mulțumită sunteți acum de zâmbetul dumneavoastră?
Sunt incredibil de fericită. I-am cerut doctorului Yazan doar atât: să am zâmbetul cuceritor! (zâmbește – n.red.) Îl am, ce părere ai? Unde intru și zâmbesc, se opresc toți în loc vrăjiți! (râde – n.red.)

Anamaria Prodan Reghecampf

Cât de important este zâmbetul azi, atât pentru o persoană obișnuită, dar mai ales pentru o persoană publică?
Noi, cei care suntem exemple și apărem la TV, fiind modele, din respect pentru publicul nostru și pentru noi, trebuie să fim impecabili. Zâmbetul este incredibil de important. Este primul lucru, cred eu, pe care îl observăm la o persoană. Dantura, la fel. Nu poți avea un zâmbet frumos și o dantură urâtă.

Ne pregătim de vacanțe. Unde veți merge anul acesta și ce v-a determinat să alegeți destinația respectivă?
Vacanțele la mine sunt… tot muncă. Am perioada de transferuri. Colind alături de jucătorii mei peste tot. Am norocul că dețin o meserie frumoasă și de două ori pe an, când am perioada de transfer, văd multe țări. Îmbin utilul cu plăcutul. Vizitez locuri faine și fac bani.

Care sunt serviciile și brandurile dumneavoastră de lux preferate?
Pentru mine, masajul este cel mai bun lucru care mi se întâmplă în viață. Sunt extrem de stresată. Merg la masaj, la THAIco SPA, și după două ore ies ca nouă. Despre branduri… Combin brandurile cu chestii „no name”, acesta este secretul: să arate și brandul și lucrurile „no name” bine pe tine…

Care este definiția dumneavoastră pentru lux?
Nu cred că putem să găsim o definiție a luxului… Cred că eu, Anamaria Prodan, sunt cel mai mare lux posibil din toate punctele de vedere! (râde – n.red.)

Ce ne sfătuiți să facem pentru a avea un zâmbet perfect?
Îmi amintesc că de mică ai mei mă duceau la fiecare trei luni la stomatolog. Erau obsedați să am o dantură perfectă. De acolo vine și sănătatea perfectă – de la dantură. La fel am procedat și eu. Copiii mei merg la stomatolog non-stop.

Dantura este cel mai frumos lucru la o femeie, cred eu. Când o femeie zâmbește, poate să capteze și să vrăjească toată audiența. O dantură și un zâmbet perfect îți pot face viața perfectă.

Bulevardul Unirii – Strada Radu Vodă, nr. 17, București
www.creatingsmile.ro
contact@creatingsmile.ro