Vilele subacvatice – un nou proiect în Dubai

Scris de Luxury
Publicat la data de: 03-07-2015

în: Travel

 

 

Cunoscut ca destinația ideală pentru iubitorii luxului, dar și ai experiențelor exclusiviste, emiratul Dubai este, fără îndoială, paradisul dezvoltatorilor de proiecte imobiliare. Inițial, aici au fost realizate câteva insule artificiale, iar următorul proiect se anunță a fi cel puțin la fel de extravagant – este vorba despre o serie de case ce vor fi parțial construite sub nivelul mării.

Kleindienst Group, care a propus acest proiect, urmează să construiască o sumă de vile ce vor avea două etaje sub nivelul apei și unul deasupra. Cele 42 de case subacvatice fac parte din The World Islands project, cunoscut și ca The Heart of Europe.

Proiectul va fi terminat în anul 2017, iar dezvoltatorii au declarat că vilele vor avea o suprafață de 157 metri pătrați și un preț inițial de circa 1 milion de euro.

underwater-hotel-high

 

Viitorii proprietari se vor putea bucura de priveliștea magnifică a universului subacvatic chiar din propria casă. Bucătăria, sufrageria, locul de servit masa și baia se vor afla în partea inferioară a vilei, în timp ce al doilea etaj va cuprinde dormitorul și o altă baie, dar și o terasă cu vedere spre ocean.

Purtătorul de cuvânt al Kleindienst Group a descris proiectul The Heart of Europe ca fiind unul axat pe ospitalitate, aducând laolaltă cel mai bun design european, moștenire culturală și divertisment.

Directorul executiv, Josef Kleindienst, a declarat pe website-ul companiei: „Viziunea noastră este de a crea o experiență în spiritul modului de viață european, unde se pune accentul pe eleganță prin fiecare detaliu specific designului occidental. Practic, fiecare insulă ce va face parte din proiectul The Heart of Europe are ca inspirație cele mai captivante locuri din Europa, aducând un strop de tradiție mai aproape de Emiratele Arabe Unite”.

Acest proiect ambițios își propune, așadar, să îmbine magnifica istorie culturală a locului cu arta și tradiția continentului european, scoțând în evidență atât potențialul, cât și valorile și diversitatea unei destinații de vacanță cu totul și cu totul speciale.

dubai2