Explorați paradisul secret din Halkidiki, la Nefeli Villas and Suites

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 05-09-2019

în: Travel

Din momentul în care veți păși în complexul de vile de lux Nefeli, veți fi uimiți de mediul natural mereu verde ce se contopește cu tonurile de smarald ale apelor cristaline ale Mării Egee, ape care mângâie nisipul auriu ce strălucește sub soarele elen. Situat în Kassandra, Halkidiki, complexul Nefeli Villas and Suites beneficiază de o locaţie la malul mării şi deține o zonă de plajă privată. Proprietatea este amplasată la poalele muntelui, chiar lângă staţiunea Nea Skioni. Pe lângă peisajul ireal de frumos, serviciile personalizate marca Nefeli Villas and Suites sunt ireproșabile, iar personalul vă garantează o experiență memorabilă și un sejur de neegalat.

Complexul este format din șase clădiri individuale, fiecare găzduind patru vile. Fiecare vilă dispune de o vedere superbă la mare şi acces direct la plaja cu nisip privată, dotată cu şezlonguri şi umbrele. Vă puteți bucura de timpul liber în intimitatea vilei sau suitei dumneavoastră, unde puteți beneficia inclusiv de piscină privată.

Oferind servicii de cea mai înaltă calitate și fiind amplasate în clădiri cu două niveluri, unităţile de cazare de la Nefeli Villas and Suites sunt prevăzute cu aer condiţionat, un living spaţios, bucătărie complet utilată, TV prin satelit, acces gratuit la internet WiFi, dar și serviciu gratuit de curățenie ce este oferit la fiecare trei zile. Printre facilităţile puse la dispoziție de proprietate, se mai numără un minimarket şi un bar pe plajă, care serveşte băuturi şi gustări delicioase, iar un mic dejun grecesc este servit zilnic la restaurantul Aelia al complexului, unde pot fi savurate, de asemenea, meniuri greceşti inovatoare, în timp ce ascultați sunetul liniștitor al valurilor.

La Nefeli, fiecare zi este surprinzătoare. Vă puteți delecta cu activități precum înotul în apele turcoaz ale Mării Egee, vă puteți răcori cu un cocktail pe plaja privată, puteți alege să vă relaxați în piscina privată a complexului, dar aveți ocazia de a experimenta și diverse sporturi nautice sau plimbări cu barca ori cu iahtul. Copiii se vor bucura, la rândul lor, de o varietate de jocuri creative și distractive oferite de echipa de animație a resortului, iar serviciile de babysitting sunt, de asemenea, la dispoziția dumneavoastră, la cerere. Astfel, veți putea profita din plin de timpul dumneavoastră liber. Mai mult, veți avea parte și de o gamă vastă de servicii de înfrumusețare și tratamente de relaxare, la Spa-ul din cadrul complexului.

În ceea ce privește latura gastronomică, aceasta este ridicată la rang de artă la Nefeli, maeștrii bucătari preocupându-se să ofere un meniu cât se poate de variat. Masa se poate servi la restaurantul Aelia Bar Restaurant & Beach Lounge, dar se pot organiza și cine private, romantice, la malul mării, în timp ce priviți uimitorul apus de soare din Nea Skioni. Meniul este format din preparate grecești creative, fiind completat, desigur, de o selecție de vinuri din podgoriile elene. În plus, în fiecare săptămână vă puteți alătura unei sesiuni de degustare de vinuri, provenite de la producătorii locali. Antica regiune Halkidiki este renumită pentru vinurile sale încă din secolul V î.Hr., știut fiind faptul că Aristotel însuși a plantat o podgorie în Stagira, orașul său natal. Cei de la Nefeli Villas & Suites organizează vizite la podgoriile locale, special concepute pentru oaspeții cunoscători, dar și pentru cei care doresc să aprofundeze tainele vinului, oferindu-le tuturor șansa de a explora cramele de renume din zonă. Astfel, veți putea observa cum este produs vinul local și veți afla caracteristicile acestuia, răsfățându-vă papilele gustative și convingându-vă personal de calitatea sa excelentă.

Nefeli Villas & Suites vă permite să descoperiți paradisul ascuns al peninsulei Halkidiki inclusiv prin intermediul croazierelor zilnice care vă vor duce în cele mai frumoase locuri. Oaspeții împreună cu căpitanul vasului hotărăsc ruta croazierei, fie că e vorba de un tur al peninsulei, de Muntele Athos/Ammouliani sau chiar de insula Skiathos.

Energy Expo 10-13 octombrie