Grand Hills, o oază de relaxare în Liban

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 07-01-2020

în: Travel

Amplasat în pitorescul sat de munte Broumana, din Liban, Grand Hills Hotel & Spa este un sanctuar captivant, situat la 750 de metri deasupra nivelului mării și la o distanță convenabilă de mers cu mașina de coastă, de pârtiile de schi, de centrul dinamic al Beirutului, dar și de Aeroportul Internațional „Rafic Hariri”. Grand Hills oferă priveliști uluitoare asupra munților Zaarour și a zonei de coastă a orașului.

Întinzându-se pe șase etaje și o suprafață de 4.134 de metri pătrați, Grand Hills Hotel & Spa din Liban este resortul care găzduiește cel mai mare și opulent apartament din lume, inclus chiar în Guinness World Records, și anume Royal Residence. Hotelul cuprinde 118 camere și suite, dintre care 62 de camere Deluxe, 12 Grand Deluxe și 44 Luxury Suites. Fiecare unitate de cazare este unică, fiind decorată impecabil, cu mobilier artizanal, candelabre elegante din cristal și lucrări de artă semnate de artiști renumiți din întreaga lume. Mai mult, resortul deține și un amfiteatru cu 350 de locuri și o sală de bal spațioasă, unde se pot organiza evenimente cu adevărat fastuoase. Tarifele la Grand Hills variază între 270 de euro pe noapte pentru o cameră Deluxe și 7.900 de euro pentru Royal Suite.

Pe lângă confortul și facilitățile puse la dispoziția oaspeților, toate camerele și apartamentele oferă panorame de o frumusețe rară asupra munților semeți, a mării infinite, grădinilor luxuriante sau piscinei. În plus, complexul mai include 42 de apartamente împărțite în două zone distincte, oferind, de asemenea, priveliști extraordinare ale răsăritului și apusului de soare.

O destinație în sine, Grand Hills își încântă oaspeții cu o sumedenie de activități de relaxare, dar și cu opțiuni culinare pentru toate gusturile. De la o călătorie gastronomică în inima Italiei la restaurantul Pasquale până la o gustare franțuzească rafinată la Chez Alain, papilele gustative ale gurmanzilor vor fi răsfățate la Grand Hills. Totodată, pentru pasionații de băuturi fine care doresc să se delecteze cu un pahar după masă, dar și pentru cei care vor să savureze un trabuc de calitate, există și astfel de opțiuni.

Pentru relaxarea corpului și a minții, resortul dispune de propriul Spa, cu tratamente benefice și servicii ireproșabile. Spa-ul include 12 săli de tratament, patru camere dotate cu jacuzzi cu tratamente balneare și cromoterapie, patru camere de body peeling, patru încăperi pentru masaj, inclusiv un jacuzzi privat, precum și un salon de înfrumusețare și două saune umede și uscate.

În ultimii 150 de ani, Broumana s-a bucurat de dezvoltarea și influențele culturale și sociale aduse de britanici, francezi, elvețieni și germani. Misionarii au introdus schimbări importante în stilul de viață al zonei, deschizând calea către crearea unui adevărat sanctuar, debordând de ospitalitate. Resortul reprezintă astfel un refugiu idilic, datorită climei blânde, cu aer curat și cu priveliști ce-ți vor rămâne întipărite în minte toată viața. Pătrunde într-o atmosferă de serenitate, bucură-te de o relaxare deplină, dar și de o viață de noapte vibrantă și de activități distractive, la Grand Hills!