TIMELESS MOMENTS – a doua petrecere marca Dare Society

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 05-07-2022

în: It happened

Dare Society

Dare Society a organizat cea de-a doua petrecere cu tematica TIMELESS MOMENTS, în grădina Palatului Primăverii. Evenimentul și-a propus să completeze un gol în piața evenimentelor sociale de noapte din București și este răspunsul la cererea tot mai mare pentru petreceri în locații neconvenționale. Grădina fastuoasă în care a avut loc petrecerea nu este accesibilă publicului, însă pe 25 iunie a găzduit aproximativ 500 de invitați, iubitori de lux și petreceri exclusive.

Dare Society

Preparate culinare speciale, o selecție de vinuri românești deosebite, casino, dar și 3d Video Mapping și muzică instrumentală live au fost doar câteva dintre surprizele pe care organizatorii Vlad Dumitru și Monica Munteanu Ducarroz le-au pregătit invitaților. Participarea la evenimentul Dare Society a fost pe bază de rezervare.

Dare Society

Printre cei participanții la eveniment s-au numărat și vedete autohtone, precum Speak și Ștefania, Cucu de la Noaptea Târziu, Marisa Paloma și Liviu Stanciu, Radu Itu, Jazzy Ko și Sorana Darclee.

Dare Society

DARE SOCIETY este o organizație privată exclusivistă, dedicată conectării oamenilor frumoși și inspiraționali.  Platforma se ramifică în 6 domenii diferite: DARE Events, DARE Help, DARE Concierge, DARE Hub, membrii DARE și DARE Lifestyle. Misiunea organizației este aceea de a ridica standardul de lifestyle al locuitorilor capitalei.

Pentru a fi la curent cu noutățile îi găsiți pe Facebook și pe Instagram: @daresocietyro. 

 

Galerie Foto