Bloom Clinique a sărbătorit un an de la înființare

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 16-11-2022

în: It happened

Bloom Clinique

Pe 10 noiembrie Clinica Medicală Bloom Clinique din București a sărbătorit un an de la deschidere alături de vedete, influenceri, medici și pacienți. Evenimentul a fost un prilej cu care invitații au putut face turul clinicii pentru a vedea cabinetele, echipamentele și cele mai noi tehnologii din clinică și au avut un dialog pro-activ cu medicii specialiști care au fost acolo pentru a răspunde la toate întrebările lor, dar și pentru a le povesti despre procedurile, investigațiile și tratamentele inovatoare care au loc în clinică.

Bloom Clinique

Bloom Clinique dispune de tehnologii de generație nouă, recunoscute internațional, dar resursa umană este punctul lor forte. Problemele pacienților sunt abordate integrat, pentru a preveni și a combate orice afecțiune din mai multe unghiuri, iar marele diferențiator pe piața din România este faptul că dispune de supervizare medicală specializată chiar și în cazul pacienților care apelează la protocoale de slăbit sau întreținere corporală.

Bloom Clinique

La un an de la înființare, Bloom Clinique și-a mărit semnificativ portofoliul de specializări medicale, cât și de medici și oferă consultații online, serviciu care se bucură de foarte mult succes în rândul persoanelor foarte ocupate sau a celor care se deplasează mai greu și care poate să facă diferența, venind în întâmpinarea celor care amână vizita la medic și ajung să fie diagnosticați foarte târziu. Fie că este vorba de dermatologie, pneumologie, chirurgie, chirurgie estetică, ginecologie, recuperare medicală sau estetică corporală, serviciile sunt orientate către pacient, iar medicii sunt profesioniști, creativi, flexibili și sensibili la nevoile specifice ale fiecărei persoane.

Bloom Clinique

„Am pornit cu chirurgie plastică, generală și dermatologie, iar acum avem 8 specialități medicale. Am pornit cu 5 medici și încă 3 angajate și acum suntem o echipa de 20 de persoane. Am experimentat, am învățat, ne-am dezvoltat, a fost un an de tatonări, consolidări, eforturi ca să fim competitivi, să ne perfecționam, să aducem cât mai multă valoare serviciilor noastre. Și am reușit! Într-un singur an am reușit mult peste ce ne-am propus, lucru de care suntem foarte mândri. The best is yet to come!”, a declarat Ramona Dimache, co-owner Bloom Clinique.

Bloom Clinique

Și cum nicio aniversare nu este completă fără o petrecere, seara a continuat festiv la HotRodFun Bucharest alături de Internullo și Taraful Haiducilor, prosecco și mâncare bună.

Alături de partenerii săi, Institut Esthederm, Bottega, Aleha Toncea Atelier, Naos, Bloom Clinique a organizat în cadrul evenimentului și o tombolă, Luxury Raffle, cu premii pentru invitați.

Flavia Mihășan, Nicoleta Nuca, Majda, Alina Pușcau, Ana Odagiu, Misha, Alexia Țalavutis, Ronna Riva și mulți alți invitați au sărbătorit alături de Bloom Clinique un an de activitate și așteaptă cu nerăbdare noutățile din iarna aceasta. The best is yet to come!

Galerie Foto