Levi’s prezintă noul Poster Logo pentru Primăvară/Vară 2022 inspirat din anii ’70

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 12-01-2022

în: Fashion

Levi’s

În ceea ce privește un font care evocă sentimentul și vibe-ul anilor 1970, este greu de învins un sans-serif bold. Era o parte încorporată în limbajul vizual al epocii și putea fi găsită pe orice, de la tricouri, la postere de filme, la coperți de albume. Acum, Levi’s îl aduce înapoi pentru colecția de primăvară/vară 2022.

Levi’s Poster Logo, o interpretare din anii 1970 a logo-ului clasic Levi’s va fi disponibil pe tricouri, topuri și hanorace pentru sezonul de primăvară. A fost numit „Poster Logo” deoarece, deși nu provine din arhivele Levi’s, este ceea ce toată lumea s-ar fi așteptat să vadă pe un poster publicitar Levi’s din anii ’70. Are un look nou, fresh, care surprinde nu numai limbajul vizual al acelei epoci, ci și renașterea anilor ’70 din anii 1990, când toată lumea era înnebunita după pantalonii boot cut, piesele din magazine de second hand și tricourile Hang Ten cu dungi.

„Iubim acest logo pentru că are acel vibe de întoarcere în timp, dar arată cumva actual. Este ca o descoperire grozavă din anii ’70 pe care ai găsit-o în timp ce făceai cumpărături într-un magazin second hand, în anii 1990, dar care încă arată grozav într-o garderobă contemporană.” — Jill Guenza, vicepreședinte design pentru femei Levi’s, Strauss & Co.