Royal Men a adăugat portofoliului său două nume noi: Henry Cotton’s și Barrett

Scris de Luxury
Publicat la data de: 13-06-2016

în: It happened

 Este deja o tradiție pentru Royal Men ca cel puțin o dată pe sezon să organizeze în cadrul magazinului un eveniment la care sa invite prieteni mai noi sau mai vechi, intr-o atmosferă caldă și un ambient primitor. Pe tonuri de muzică lounge, servind un pahar de vin sau spumant oferit de partenerii lor constanți Vinimondo, brânzeturi din lapte de capră de la lact IQ, și un dulce mereu de nerefuzat, pralinele de la Leonidas, invitații au putut să trăiască din plin experiența “Soft eventings – Royal Men”, acesta fiind conceptul evenimentului. Iar pentru ca doamnele și domnișoarele prezente la eveniment să fie pe deplin răsfățate, a fost organizat și un colț de frumusețe Valmont, oferit de salonul partener BeauTEAfull.

    _DSC6543-horz

 Dincolo de tradiția organizării serilor de networking din showroom, motivul principal al organizării acestui eveniment a fost dezvăluirea faptului că acesta este primul sezon când Royal Men a alăturat celorlalte branduri din magazin două noi nume, Henry Cotton’s și Barrett. Acestea au fost bine primite de către clienți, stilul selectat fiind unul urban, ușor de purtat și nu în ultimul rând accesibil.  

R0023451

 Royal Men își păstrează în continuare brandurile de nișă pe care le-a „crescut”de mai bine de 5 ani, cât și serviciul de croitorie la comandă de la Scuderi unde efectuează pe măsură costume, sacouri și pantaloni, folosind stofe de la unii dintre cei mai mari producători de stofe.

 Jolyon Salvadore (Leonidas) & Daniela Chirita (Royal Men)

 Alessandro Gherardi este numele producătorului de cămăși cu care Royal Men colaborează de aproape 2 ani și cu care a reușit să fidelizeze clienții prin modelele foarte reușite, selecția atentă a stofelor, serviciul prompt de made-to-measure cu livrare de aproximativ 3 săptămâni (deoarece produsele sunt făcute în Italia) și varietatea ofertei de preț.

 

www.royalmen.ro

 

Galerie Foto