Un nou club Futura Gym

Scris de Luxury
Publicat la data de: 02-08-2016

în: It happened

Un nou club Futura Gym pe Bulevardul Decebal

Poza 2

Demonstraţii de fitness şi aerobic, precum şi discuţii despre un stil de viaţă echilibrat au oferit o avanpremieră asupra programelor de sport şi nutriţie dedicate comunităţii întregite la noul club Futura Gym.

Inaugurat pe data de 26 aprilie 2016, clubul localizat în zona Pieţei Alba Iulia reprezintă al treilea centru ce dezvoltă conceptul introdus de Alexander Florescu odată cu prima bază Futura Gym deschisă cu opt ani în urmă.

Programele de Personal Training, Functional Training, Cardio, Fitness, TRX Power, Aerobic Step, Kangoo Jumps, Dansuri, Yoga, Pilates, nutriţie şi masaj, perfect coordonate în sălile dispuse pe cele două etaje ale clubului, aduc ca exclusivitate pentru noua bază Futura Gym de pe bulevardul Decebal şi cursurile de „Gimnastică pentru Gravide” adaptată de Alexander Florescu necesităţilor şi capacităţii de performanţă ale tinerelor mămici.

Fost jucător de tenis de câmp, absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport şi al şcolii de Fitness Scandinavia, viziunea complexă a lui Alex asupra sănătăţii prin mişcare a fost îmbogăţită inclusiv prin colaborarea cu echipa de polo Dinamo alături de antrenorul său principal.

Şi pentru încă un imbold pentru un stil de viaţă sănătos, invitaţii au primit startul prin tombola organizată împreună cu  sponsorii Decathlon Pallady (Domyos), Himalaya Herbals, NativeBox.ro şi SLOOP.

Energia evenimentului a fost susţinută de muzica lui DJ Teho.

Futura Gym Decebal, B-dul Decebal, str. Rodiei, nr. 29, București, sector 3

www.futuragym.ro
www.facebook.com/FuturaGymDecebal 

Poza 1