SUN’S DAY FEST a ajuns la cea de-a 6 a ediție

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 05-07-2022

în: It happened

SUN’S DAY FEST

SUN’S DAY FEST este evenimentul care marchează venirea verii, celebrează soarele și super energia pe care marele Galben ne-o oferă. Cel mai mare picnic din București a avut loc în grădina Palatului Primăverii, iar participanții s-au putut bucura de aceeași atmosferă mult așteptată an de an începând din 2016.

SUN’S DAY FEST

Invitații din acest an la pupitru au fost DIRTY NANO și KOV, cei care nu au lăsat pe nimeni să stea jos pe păturică. S-a dansat și s-a cântat încontinuu până la miezul nopții.

Rețelele de socializare au vuit înainte, în timpul și după eveniment, cu poze și amintiri create în grădina Palatului Primăverii. Ținute care mai de care, coafuri boho, codițe împletite și accesorii asortate au făcut parte din peisajul evenimentului.

SUN’S DAY FEST

Invitații au beneficiat de păturica din dotare, de coșuleț, acrobații, baloane din săpun, cocktail-uri colorate și beat-uri care nu te lasă să stai jos. Acestea au fost doar câteva dintre elementele care au făcut din acest eveniment unul de neuitat și mult așteptat de la o ediție la alta.

SUN’S DAY FEST

Florin Ristei, Speak, Ștefania, Vlad Dragulin, Ema de la ZU, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, Marisa Paloma și Liviu Stanciu, Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat sunt doar câțiva dintre iubitorii SUN’S DAY FEST, care bifează prezent an de an și ne bucurăm împreună de startul verii.

Galerie Foto