Lineage 1000E – Skyacht One Executive Jet

Scris de Luxury
Publicat la data de: 27-06-2016

în: Aviație

Producătorul brazilian de aeronave, Embraer, plusează cu mai mult decat sare și piper la capitolul design interior, îmbogățind paleta de bun gust cu toate condimentele necesare unui dish sublim. Skyacht One ridică la nivel de renume jocul de cuvinte prezent în numele său și îl cinstește la superlativ.

 SYO_TailHR15

Nu de mult timp, Embraer a lansat Lineage 1000E, un avion customizat perfect pentru voiaje de afaceri sau personale.  Modelul a avut un succes enorm în clasa aeronavelor private încă din primele momente, servind mai nou ca și canvas pentru o operă de arta. Lineage 1000E s-a lăsat pe mâna dibace a designerului american Eddie Sotto de la SottoStudios, care l-a transformat dintr-un conac elegant, într-un adevărat palat aerian.

SYOnight+intHR15

Modelul în ediție limitată este compartimentat în mai multe încăperi: două săli de ședințe, o cabină principală de zi și un apartament matrimonial, cu tot cu dormitor king-sized. Camerele de ședințe nu fac notă discordantă cu stilul în care este stilizat avionul. Un minunat ceas planetar este încorporat într-o pictură murală, iar sub elementele de hardware personalizate în asa fel încât să se poată integra perfect sta un covor Fornasetti. Pereții sunt îmbrăcați cu piele matlasată, după modelul celor de pe iahturile de lux. Detaliile obiectelor de mobilier sunt finisate în alama, aur, argint și platină, cu lambriuri de mahon si draperii din piele naturală.

În cabina principală vă puteți relaxa pe o canapea Chesterfield în timp ce savurați o băutură pregătită in Cocktail Bar-ul amenajat special. Ferestrele sunt conturate cu alamă, nichel si lemn de mahon, iar butoanele din panourile de control sunt finisate în platină. Mesele sunt îmbrăcate cu piele de pisică de mare subliniind astfel atât opulența materialelor folosite, cât și utilitatea acestora, suprafața fiind una antiderapantă în timpul vibrațiilor.

SYO_MainCabin2HR15F

Suita principală apare ca și ruptă din cel mai frumos hotel al lumii, cu interioare de Macassar și piele întoarsă, dar și detalii din matase Cellarius și, bineințeles, un ecran plat imens. Baia poate concura lejer cu cele mai elegante pe care le-ați vazut. Robinetul de tip pedală acționează funționalitatea unei chiuvete din aur masiv și lemn de nuc. Pereții sunt realizati din lemn de tec și mahon, iar oglinda cu marginea aprinsă și corpurile de iluminat scaldă întreaga încăpere într-o atmosferă atât intimă, cât și îndrăzneață. 

Opera de artă zburătoare are ca preț de pornire suma de 80 de milioane de euro și devine, astfel, cea mai scumpă aeronavă privată din lume.

www.embraer.com.br 

www.skyachtone.com

Galerie Foto