Acest Apple Watch este mai scump decât un Rolex

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 01-09-2022

în: NewsWatches

Apple Watch

Dacă produsele Apple nu erau suficient de scumpe, brandul suedez Golden Concept a dezvăluit o carcasă potrivită pentru Apple Watch care este mai scumpă decât un Rolex. Este vorba despre cea mai recentă ediție a mărcii, care vine împodobită cu diamante și are un preț de 15.000 de dolari.

Ediția Golden Concept Diamond, așa cum este numită, prezintă 443 de diamante de o claritate excepțională și are un cadru sculptat dintr-un singur bloc de titan. Fiecare piesă este realizată manual și durează aproximativ o săptămână pentru a fi finalizată.

Apple Watch

Potrivit brandului, este, de asemenea, prima carcasă Apple Watch din lume concepută cu diamante reale și cu claritate VVS1-2, pietre de calitate E care sunt fixate pe o curea din cauciuc sintetic.

„Fiecare piesă are o curea de cauciuc realizată din fluoroelastomer personalizat, un cauciuc sintetic pe bază de fluorocarbon rezistent la căldură, frig și chimicale. Fiecare piesă poate fi personalizată cu o gravură pe placa din spate”, a declarat un reprezentant al Golden Concept.

Apple Watch

Limitată la doar șapte piese, Golden Concept Diamond Edition poate fi comandată fie pentru Apple Watch 7, fie precomandată pentru viitorul Apple Watch 8, cu posibilitatea de a personaliza și carcasa. În prezent este disponibil pentru cumpărare pe site-ul oficial al mărcii.