Puterea evoluției: Embraer Legacy 450

Scris de Luxury
Publicat la data de: 25-06-2017

în: Aviație

Puterea evoluției stă în stăruință, caracter, fiabilitate și inovație, iar de ceva vreme, producătorul brazilian de aeronave reușește, prin toate acestea, să pună punctul pe „i” la capitolul „avioane private”.

Calitatea produselor Embraer pare să fie obținută fără pic de efort, în detrimentul concurenței de pe aceeași nișă. Un ultim model lansat este Legacy 450, care a primit și certificarea pentru zboruri mai lungi.

Embraer Executive Jets a anunțat că modelul Legacy 450 a primit certificarea pentru efectuarea de zboruri mai lungi, pe o distanță extinsă la 2.904 mile marine (5.378 kilometri). Această perfecționare a fost aprobată de către ANAC Brazilia (Agência Nacional de Aviação Civil), FAA (Federal Aviation Administration) și EASA (European Aviation Safety Agency). Noua performanță se caracterizează prin faptul că aeronava poate avea la bordul său patru pasageri și poate prelungi un zbor cu până la 609 kilometri, comparativ cu vechile rezultate.

„Atingând această nouă performanță, ce a depășit până și așteptările noastre inițiale, Legacy 450 este cu siguranță cea mai bună aeronavă din clasa business-jet. Noua distanță, cea mai lungă din clasa sa, va permite zboruri non-stop din San Francisco spre Hawaii sau din New York către Los Angeles”,  a declarat Marco Tulio Pellegrini, CEO Embraer Executive Jets.

Noua performanță a modelului Legacy 450 a fost certificată după ce au fost efectuate ajustări minore în dreptul segmentului aripilor pentru a găzdui mai mult combustibil, împreună cu update-uri la unitatea de control a combustibilului (FCU) și a sistemelor electronice de la bordul aeronavei. Capacitatea mai mare a rezervorului de combustibil a fost retehnologizată fără costuri suplimentare față de seria clasică a acestui aparat de zbor.

Energy Expo 10-13 octombrie