Alexander McQueen a lansat oficial prima colecție de lumânări

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 29-06-2023

în: News

Alexander McQueen

Alexander McQueen intră în lumea articolelor pentru casă. Casa de modă britanică a lansat oficial cea mai recentă creație, un sortiment de lumânări cu trei arome captivante – Ghost Flower, Pagan Rose și Savage Bloom – inspirate de juxtapunerea dintre lumină și întuneric, tradiție și inovație, fragilitate și putere, toate elementele care se află în centrul moștenirii McQueen.

Fiecare lumânare a fost realizată cu meticulozitate de către parfumieri diferiți, cărora li s-a oferit libertate artistică completă pentru a canaliza însăși esența codurilor distinctive ale casei Alexander McQueen și de a o transforma într-un parfum. Ghost Flower contrastează frezia proaspătă și bujorul cu paciuli. Pagan Rose se bazează pe tensiunea dintre trandafirul sălbatic fragil și turba de pământ. Savage Bloom are aroma de vârf de tuberoză și o bază de oud.

Alexander McQueen

Îmbrățișând natura povestitoare care caracterizează colecțiile iconice ale lui McQueen, lumânările sunt acoperite într-o sticlă lăcuită neagră în formă de ou, cu un capac din metal argintiu, închis sau auriu. Sticla este protejată de un înveliș de miceliu, iar lumânările sunt așezate într-o ladă de lemn rafinată. La fel ca piesele și accesoriile rafinate de prêt-à-porter de la McQueen, aceste lumânări sunt adevărate opere de artă care sunt gata să-ți împodobească casa cu frumusețea lor.

Toate lumânările sunt realizate folosind un amestec armonios de ceară minerală neagră și ceară de rapiță. Lumânările au un preț de 395 de dolari și sunt disponibile în magazine selectate și online.