Dior prezintă Pillow Bag în colecția masculină FW23

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 13-09-2023

în: Fashion

Dior

Dior a dezvăluit un nou accesoriu irezistibil ca parte a colecției de iarnă 2023-2024, creat de directorul artistic pentru bărbați, Kim Jones. Noua geantă este tovarășul ideal pentru bărbații urbani și preocupați de modă, îmbinând fără efort atât eleganța, cât și funcționalitatea.

Modelul aduce un omagiu istoriei remarcabile a designului Casei, reinventând curbele emblematicului model Saddle printr-o clapetă delicată care prezintă închiderea iconică cu încuietoare CD. Cele două compartimente interioare oferă un spațiu perfect pentru un laptop de 13″ sau documente A4, ceea ce îl face modelul perfect pentru care să optezi atunci când ai un stil de viață activ.

Dior

Pillow Bag este o împletire între vechi și nou, care indică stilul Dior al lui Kim Jones, în care idealurile de bază ale casei sunt păstrate chiar și atunci când aceasta deschide noi drumuri. Conceput din piele granulată sau exotică, accesoriul este disponibil în trei culori exclusive – kaki, negru sau mov.  

Dior

Deși geanta Dior Pillow face parte din colecția pentru bărbați, această nu are niciun gen funcțional și poate fi purtată deopotrivă și de femei, toată lumea fiind invitată să aprecieze curbele rafinate și cu bun gust ale accesoriului de lux.

Pillow Bag a fost lansată în magazine pe 24 august și este disponibilă online pe dior.com la prețul de 3.300 de euro.