„Abuse is not Love!” – Campania YSL de ziua Internațională Împotriva Abuzului

Scris de Luxury
Publicat la data de: 25-11-2020

în: News

YSL
Astăzi, de ziua Internațională Împotriva Abuzului, brandul Yves Saint Laurent anunță lansarea ABUSE IS NOT LOVEun program global care urmărește prevenirea și combaterea violenței dintre partenerii intimi. Pentru că libertatea femeilor a fost întotdeauna în focusul brandului YSL, programul luptă împotriva comportamentelor abuzive care amenință siguranța și libertatea femeilor și care, de multe ori, sunt justificate în mod greșit drept „iubire”.
 
Studiile realizate de Organizația Națiunilor Unite ne arată o realitate șocantă: peste 600 de milioane de femei din întreaga lume trăiesc în societăți în care violența provocată de partenerii lor nu este considerată o infracțiune, iar aproximativ 1 din 3 femei vor experimenta violența partenerului intim, în decursul vieții lor. În contextul pandemiei COVID-19, lucrurile se agravează, ratele de prevalență crescând cu 30 până la 60%.
 
Programul Abuse is not Love este construit în jurul a trei piloni cheie: finanțarea cercetărilor academice pe acest subiect; educarea a cel puțin două milioane de oameni și instruirea angajaților și beauty advisors YSL Beauty cu privire la violența în relații. Iar pentru a avea un impact măsurabil la nivel global, YSL Beauty a colaborat cu ONG-uri precum En Avant Toute (s) în Franța, Women’s Aid în Marea Britanie și It’s on Us în SUA, urmând ca programul să fie adaptat la nivel local în alte țări, începând cu 2021.
 
Vă încurajăm să transmiteți mai departe acest mesaj și astfel, împreună, să putem lupta pentru a preveni abuzurile.