ANNA CORI este acum prezent și în Park Lake Shopping Center

Scris de Luxury
Publicat la data de: 07-12-2016

în: It happened

Fabrica de încălţăminte şi marochinărie DENIS a inaugurat luna aceasta un nou magazin ANNA CORI în Park Lake Shopping Center, reprezentând cea de-a 9-a unitate deținută în Bucureşti de către producătorul român de încălţăminte şi accesorii.

1

Renumele pe care l-a căpătat încălţămintea produsă de Fabrica DENIS se datorează pasiunii pe care bucovinenii o pun în ceea ce fac, dar şi creativităţii lor native, fiind este susținut de calitatea materialelor şi a execuţiei, de atenţia pentru detalii şi de simţul atât de dezvoltat al proporţiilor, de la care Ilie Cornea, proprietarul şi sufletul acestei afaceri, nu se abate niciodată. Acesta este și motivul pentru care brandurile de încălţăminte şi marochinărie ANNA CORI şi DENIS  sunt atat de apreciate şi dorite, iar simbolul Made by DENIS prezent pe o talpa unui pantof, pe o geantă sau pe o curea oferă automat girul calităţii.

4

Prezentă pe piaţa de profil de mai mult de un sfert de secol, și poziționându-se prin caliate la nivelul marilor case de modă, Fabrica DENIS atinge cu succes, prin produsele sale, atât cosumatori din întreaga țară cât și din străinătate. Varietatea gamelor de încălţăminte, genţi şi accesorii realizate de Fabrica DENIS sub brandurile ANNA CORI şi DENIS, oferă clienților posibilitatea de a-și completa orice ținută, fie business sau de ocazie, fie sport sau casual.

Prezenţa anuală la târgurile internaţionale de încălţăminte şi marochinărie cum sunt cel de la Milano, Italia şi cel din Tokyo, Japonia, întăreşte încrederea clienţilor în produsele Fabricii DENIS şi satisface dorinţele acestora prin realizarea de modele în concordanţă cu cele mai noi tendinţe de pe piaţă, atât din punct de vedere al design-ului şi al materialelor folosite, cât şi din punctul de vedere al tehnologiilor utilizate în producţia de încălţăminte şi marochinărie.

www.denisshoes.com

 5  2