Balenciaga lansează un tricou pentru a strânge fonduri pentru Ucraina

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 02-08-2022

în: News

Balenciaga

În timp ce lumea așteaptă să vadă ce se întâmplă în conflictul dintre Rusia și Ucraina, Balenciaga a decis să îi sprijine pe cei din urmă. Brandul a dezvăluit recent o ediție specială a unui tricou pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru Ucraina.

Designul tricoului a fost realizat de directorul de creație al brandului de lux, Demna! Inițiativa vine în sprijinul platformei United24 pentru ajutorarea refugiaților. Pentru cei care nu cunosc, United24 a fost lansat de către președintele Ucrainei, Volodymyr Zelenskyy, ca mijloc de a colecta donații caritabile în sprijinul Ucrainei.

Balenciaga

Banii strânși din vânzările tricoului vor fi transferați în conturile oficiale ale Băncii Naționale a Ucrainei și alocate de ministerele desemnate pentru problemele care necesită cea mai mare atenție. În ceea ce privește tricoul Balenciaga, acesta prezintă imprimeuri ale drapelului ucrainean și un trident care reprezintă stema Ucrainei.

Prețul unui tricou este de 205 de dolari, iar 100% din profiturile nete fiind dedicate cauzei pe care designerul Demna Gvasalia o susține din toată inima. Puteți cumpăra tricoul Balenciaga de pe site-ul oficial al brandului.