Colecția de călătorie Tiffany & Co. x Rimowa: O potrivire de stil

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 02-10-2023

în: News

Tiffany & Co. și Rimowa

Bijutierul american Tiffany & Co. și Rimowa, brandul german de bagaje aflat în proprietatea LVMH, își unesc forțele pentru a împinge limitele călătoriilor către noi orizonturi. Colecția capsulă prezintă trei stiluri inedite, meticulos confecționate dintr-un amestec de materiale opulente și detalii complicate care aduc un omagiu moștenirii bogate a ambelor mărci.

Tiffany & Co. și Rimowa

Piesa care iese în evidență este o valiză Cabin Suitcase, care se inspiră din modelul Rock Cut al mărcii de lux, un design sofisticat introdus inițial în anii 1970, ce reproduce în mod complicat fațetele unui diamant. Completând designul, valiza prezintă mânere care amintesc de lanțul emblematic al lui Tiffany, lucrat în formă de arc, împreună cu o etichetă pentru bagaje și roți în nuanța emblematică Tiffany Blue, în timp ce interiorul său este ornamentat cu această culoare iconică, prezentând curele Tiffany Blue și detalii din piele care accentuează logo-urile ambelor mărci.

Tiffany & Co. și Rimowa

Cutia de bijuterii RIMOWA x Tiffany, o noutate în gama RIMOWA, este modelată în mod ingenios din materialul de aluminiu emblematic al brandului, decorată cu accente Tiffany Blue și include o placă de argint detașabilă, personalizabilă, pentru gravură personală.

Tiffany & Co. și Rimowa

RIMOWA x Tiffany Personal Case este fabricată cu meticulozitate, folosind materialul de policarbonat striat distinctiv al RIMOWA, cu renumita nuanță Tiffany Blue și completată de curele din piele pentru un plus de eleganță.

Cu prețuri cuprinse între 2.250 de dolari și 4.875 de dolari, colecția Tiffany & Co. și Rimowa va fi lansată pe 26 septembrie și va fi accesibilă prin intermediul site-ului oficial Rimowa și al unor puncte de vânzare selectate, precum și prin intermediul site-ului Tiffany și al magazinului Tiffany Landmark situat în New York.