Bugatti construiește primul complex de locuințe în Dubai

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 29-05-2023

în: Art & DesignNews

Bugatti

Vivace, fluid și, bineînțeles, luxos, primul complex Bugatti Residences by Binghatti din lume este impresionant! Amplasat în inima Dubaiului, acest proiect inovator va oferi 182 de unități repartizate pe 42 de etaje. Aceste case ultra-luxe sunt împărțite într-o selecție de penthouse-uri cu două, trei și patru dormitoare, iar fiecare unitate va include propria sa piscină. Edificiul ondulat este influențat de valurile de pe plajele litoralului mediteraneean și de dunele din Dubai.

Bugatti Residences by Binghatti denumește fiecare locuință după numele unor locații emblematice precum Cannes, St Tropez și Monaco. Din cele 182 de unități, 171 sunt denumite Riviera Mansions, iar 11 Sky Mansion Penthouses vor ocupa întregul etaj.

Bugatti

„Am fost foarte dornici să facem acest parteneriat cu Bugatti pentru că producătorul auto domină industria auto de peste un secol, iar acest lcuru se datorează conceperii sale consecvente a incomparabilului și cred că asta este foarte asemănător cu viziunea noastră ca dezvoltator”, a spus Binghatti.

Primul proiect rezidențial al producătorului francez de automobile de lux va fi aduce excelența și luxul pentru care Bugatti este recunoscut în  industria auto.Reședințele vor avea mobilier Bugatti personalizat cu elementele de design distinctive ale mărcii. De la emblematica „linie C” până la motivul rafinat „potcoava”, va exista un pic de Bugatti în fiecare colț. De asemenea, proprietarii se vor bucura de facilități de top, cum ar fi o plajă inspirată de Riviera Franceză, piscină privată, jacuzzi spa, club de fitness, valet personal, club privat pentru membrii și două garaj-penthouse cu ascensoare auto. Lifturile îi vor duce pe rezidenți direct în confortul caselor lor luxoase, fără a coborî din mașină.

Bugatti

„Am discutat despre imobiliare de ceva vreme, dar nu am găsit niciodată un partener care să îndeplinească standardele noastre. Când Muhammad Binghatti ne-a contactat, am descoperit că ei erau partenerul potrivit și Dubai este locația perfectă. Cel mai important lucru este că ei sunt cu adevărat în spatele acestui proiect – nu doar managerii care conduc proiectul, ci întreaga familie Bingghatti”, a declarat Mate Rimac, CEO Bugatti Rimac.

Proiectul rezidențial va fi gata până în 2026, iar prețurile locuințelor vor începe de la 6 milioane de dolari.