Un design elegant și flexibil pentru living și dining, într-un ambient modern și armonios

Scris de Luxury
Publicat la data de: 12-11-2021

în: Art & Design

living

Combinația dintre living și spațiul pentru luat masa este ideală pentru modul în care trăim în ziua de azi, iar alegerea unei palete de culori armonioase completată de un mobilier potrivit asigură un design coeziv și stilat pentru o locuință premium.

Încă o dată, Caffe Latte surprinde pe toată lumea, prin modele unice și atemporale care vor face ca pasiunea și gustul pentru estetică și detaliu să se dezvolte într-un limbaj clar și puternic. Designerii au pariat pe confort, funcționalitate și calitatea materialelor în soluția propusă pentru combinarea celor două camere.

Un design în care camera de zi și sufrageria sunt conectate poate fi o soluție excelentă pentru cei care găzduiesc petreceri de seară, reuniuni, mese de sărbători, dar poate la fel de bine să fie locul pentru luat masa împreună cu familia în fiecare zi. Cele două camere au o zonă comună, astfel încât este important ca mobilierul ales pentru această parte a casei să ofere o experiență confortabilă pentru servit masa, dar și pentru relaxare.

Caffe Latte, Bar Moka Counter Stool is the perfect choice for a simple and cozy bar dco

Un covor unicat cu tonuri neutre oferă un echilibru între clasic și modern, fără a diminua îndrăzneala și subtilitatea detaliilor.

Principiul de neutralitate este accentuat cu o canapea modulară. Ambianța plăcută și stilată creată de mobilier este dublată de eleganța liniilor drepte, pentru o stare de bine garantată atunci când te afli în living.

Sunt multe modalități de stabilire a diviziunilor între camere, iar una dintre ele, deopotrivă interesantă și sofisticată, este oglinda. În acest caz, oglinda aleasă permite observarea celor două laturi interconectate care formează o axă perfectă de farmec și lejeritate. Se poate adăuga un panou de decor, ca o piesă fresh care va întineri orice casă. Elementul este ideal pentru cei care consideră primăvara sau chiar vara ca fiind momentul perfect pentru a reînnoi decorul camerelor.

Având fiecare rolul și locul său bine stabilit, scaunul de bar și mobilierul tip consolă sunt considerate piese-cheie într-un astfel de design. Acestea ies în evidență prin eleganță, robustețe, dar și prin calitatea materialelor, ceea ce reprezintă contribuții valoroase într-o structură de separare a zonelor de dining și living.

Caffe Latte, Dining Room Elegant and Smooth Dining Room covered with neutral tones and pieces like the Jute Rou

Este important să ai în casă un loc unde invitații să se simtă bine, însă este la fel de important ca spațiul în sine să „funcționeze” cu decorul.

Actuala propunere de design urmărește asigurarea unui volum echilibrat de mobilier pentru cei care vor să ofere opțiuni de ședere în living și dining. Totuși, există suficientă libertate pentru a schimba raportul utilizării spațiului dacă ai nevoie de mai mult loc în living, de exemplu.

Caffe Latte, Mirror Altura

Sursă: Caffe Latte Home