Obsentum își extinde rețeaua de magazine cu un nou boutique de parfumerie în Timișoara

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 21-10-2021

în: News
Obsentum

OBSENTUM își extinde rețeaua de boutique-uri de parfumerie prin deschiderea primului magazin al brandului în Timișoara, în centrul comercial Iulius Town. Născut din pasiunea pentru lux și eleganță, autentic, excentric și elitist, brandul continuă să construiască cea mai amplă parfumerie de nișă din regiune. 

Obsentum

OBSENTUM deschide ușile unui nou boutique de parfumerie de nișă pe 21 octombrie 2021. Noul spațiu va ocupa o suprafață de 150 mp și va fi deservit de o echipă de 5 angajați. Cea mai recentă deschidere completează rețeaua de parfumerii de nișă. OBSENTUM Timișoara este boutique-ul cu numărul 8 al brandului și le va oferi clienților săi accesul către toate experiențele de cumpărare prezente în OBSENTUM București.

„Deschiderea unui nou magazin OBSENTUM reprezintă o continuare a strategiei de dezvoltare a companiei – de a crește interesul și dorința consumatorilor pentru parfumeria de nișă, ca parte componentă a segmentului de lux. Încă de la lansarea pe piața din România, noi ne-am adresat iubitorilor de esențe rare și care sunt totodată curioși și interesați să descopere note olfactive premium. Selecția de produse pe care noi o propunem este una exclusivă ce se bazează pe un portofoliu elegant de parfumuri, astfel încât suntem siguri că printre brandurile noastre, se va regăsi orice consumator care alege să ne treacă pragul.” – Ana Pintilie, Marketing Manager OBSENTUM

OBSENTUM este destinația clienților pasionați de eleganță și de industria internațională de haute parfumerie. De la parfumurile clasice la cele conceptuale, de la principalii jucători din domeniu la parfumerii unicat, artizanale, considerate adevărate bijuterii, gama largă de esențe prezentă în OBSENTUM îi va cuceri atât pe connaisseuri, cât și pe cei care abia descoperă acest vast tărâm olfactiv.

Obsentum

Astfel, OBSENTUM va aduce în atenţia consumatorilor locali o listă de branduri exclusiviste precum: Initio, Parfums de Marly, Frederic Malle, Tiziana Terenzi, V Canto, Memo, Jul et Mad, Laurent Mazzone, Atelier des Ors. În plus, iubitorii de parfumuri de nişă pot regăsi şi alte branduri deja cunoscute precum Jo Malone London, Creed, Kilian, Tom Ford, Amouage, Xerjoff, Casamorati. Magazinul oferă o zona dedicată de beauty (make-up, grooming şi skin care) susţinută de branduri de lux: Skin 111, Acca Kappa, cât şi de arome, precum Culti Milano, Dr. Vranjes Firenze și Jo Malone London.

Galerie Foto