Rita Ora lansează o linie de îngrijire a părului

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 09-04-2024

în: Beauty NewsNewsThe Famous

Rita Ora

Rita Ora este realmente un lider și un model în materie de stil și frumusețe. Cântăreața britanică a anunțat lansarea brandului său de îngrijire a părului, numit TYPEBEA. Realizată în parteneriat cu Anna Lahey de la Vida Glow, această linie de produse de îngrijire se pare că este soluția la provocările cu care Rita Ora s-a confruntat în materie de păr, mai exact în ceea ce privește repararea părului după deteriorarea cauzată de utilizarea excesivă a instrumentelor de styling pe bază de căldurii.

Atât Lahey, cât și Ora cred că există o legătură profundă și personală între păr și încrederea în sine și speră că TYPEBEA va fi o soluție pentru cei care se confruntă cu probleme în ceea ce privește îngrijirea părului. Brandul își propune să „redefinească relația cu părul tău, indiferent de tipul său”, ceea ce înseamnă că este formulat atât pentru părul drept, cât și pentru păr creț și ondulat.

Echipa nu a dezvăluit încă detalii despre ingrediente, ambalaj sau produse. Cu toate acestea, au împărtășit pe Instagram un moodboard care prezintă culori retro, piepteni de lux, mobilier elegant pentru casă și multe tonuri de muștar. Bineînțeles, moodboard-ul include și numeroase imagini cu păr sănătos, de la coafuri elegante la bucle luxuriante.

Lansarea brandului Typebea este programată pentru 18 aprilie și va conține o gamă largă de produse printre care un ser, un tratament de luciu, șampon și balsam, toate formulate pentru a repara părul deteriorat.