Parteneriat exclusiv: Otonomus Tulum x ImobiliareDubai

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 02-08-2023

în: Art & DesignNews

ImobiliareDubai

Investițiile în imobiliare pe plan internațional reprezintă o oportunitate de afaceri care se dezvoltă constant și la noi în țară, iar ImobiliareDubai îți oferă șansa de a investi într-un loc cu adevărat magic, și anume Tulum.

Descoperă o oportunitate extrem de rară de a investi în cel mai atractiv loc din Caraibe: Otonomus Tulum, un complex exclusivist de lux, care amintește de un resort, având 48 de unități (studio, 1BR, 2BR), pe 4 etaje. Toate unitățile dispun de o piscină privată, fiind complet echipate și mobilate, înconjurate de frumusețea naturală a Junglei Maya, de nisipul alb și marea cristalină a Caraibelor.

Luxuriant și verde, mărginit de ape cristaline și cu soare tot timpul anului, Tulum, cu faimoasele sale plaje, s-a transformat dintr-un loc de vacanță superb într-un loc căutat de investitori. Aceștia sunt atrași în regiune de randamentele excepționale. Prețurile proprietăților cresc vertiginos, iar cererea pentru închirierea proprietăților de vacanță din Tulum a înregistrat o creștere impresionantă de 66% în perioada 2020-2021-2022, trecând peste impactul pandemiei globale și nu dă semne de încetinire.

ImobiliareDubai

Situat la o scurtă distanță spre sud de Cancun și Playa del Carmen, Tulum găzduiește un nou aeroport internațional care urmează să devină complet operațional la începutul anului 2024 cu zboruri directe (SUA – Orientul Mijlociu – Europa). Viitorul Aeroport Internațional Tulum va găzdui aproximativ patru milioane de pasageri pe an. Orașul este, de asemenea, pregătit să întâmpine fabulosul Tren Maya, o cale ferată de 1600 de kilometri care străbate peninsula Yucatán, conectând principalele atracții turistice și deblocând noi coridoare de turism și afaceri. Se așteaptă ca trenurile să înceapă să circule în decembrie 2023. Riviera Maya este pe cale să devină următoarea destinație de Formula 1 în Mexic, cu un nou circuit care are scopul expres de a obține o poziție de top printre pistele de Formula 1 din lume, deschiderea acestuia fiind planificată în 2025.

Achiziționează o unitate în Otonomus Tulum la stadiul de proiect și vei obține o creștere a valorii de 18-20% la finalizarea acestuia. Acest procentaj se bazează pe succesul recent al proiectului SOLD-OUT Casa Cedra din Tulum, care, imediat după finalizare, a înregistrat o creștere similară a valorii.

Alege un proiect exclusiv superb, beneficiind de garanțiile oferite de cel mai renumit dezvoltator din Nevada și de facilitățile de ultimă generație ale industriei ospitalității. Este același dezvoltator care, în prezent, construiește hotelul emblematic Otonomus în Las Vegas.

ImobiliareDubai

Tulum reprezintă, fără îndoială, cea mai căutată zonă imobiliară de pe celebra Riviera Maya din Mexic. Otonomus Tulum este un complex exclusivist de lux, care amintește de un resort, având 48 de unități, pe 4 etaje. Fiecare unitate dispune de o piscină privată. Așezat într-un loc cu o poziție privilegiată, la doar un minut distanță de plajele virgine din Tulum și înconjurat de vegetație luxuriantă, Otonomus Tulum dispune și de o gamă largă de facilități comune, inclusiv o piscină mare, o terasă spațioasă și șezlonguri, locul de parcare și multe altele.

Cu ocazia acestei lansări, clienții fideli vor beneficia de acces prioritar și de prețuri speciale. De asemenea, clienții noi sunt invitați să se înregistreze pe lista de așteptare pentru a putea accesa portofoliul Otonomus Tulum.

În cazul în care ești interesat de această oportunitate, poți trimite un mesaj pe WhatsApp la +4 0722 621 436, iar specialiștii te vor contacta.