Terracotta Pause d’Été & Météorites Pearls Carousel

Scris de Luxury
Publicat la data de: 04-08-2016

în: Beauty News

Météorites Pearls Carousel

Terracotta Pause d’Été & Météorites Pearls Carousel by Guerlain

Guerlain ne înfrumusețează vara cu noua colecție, Terracotta Summer Collection. Indiferent unde ne-am afla, aerul curat și proaspăt al dimineții sau căldura verii la prânz ne îndeamnă la relaxare, visând la o terasă cu vedere la mare sau la o cafenea aflată într-o grădină luxuriantă.

Terracotta Pause d’Été

Noua pudră compactă de la Guerlain devine partenerul perfect pentru vară, un adevărat deliciu pentru simțuri. Este disponibilă în ediție limitată, într-o dimensiune generoasă.

Formula infuzată cu semnătura olfactivă Terracotta, note de flori albe, accente de iris și bază senzuală de mosc alb te încântă imediat ce o descoperi. Ambalajul elegant din lemn protejează conținutul decorat cu un motiv nautic în jurul siglei Guerlain, iar capacul magnetizat ascunde oglinda care facilitează aplicarea rapidă a produsului oriunde te-ai afla. 

Terracotta Pause d’Été combină cea mai vândută nuanță a brandului, Terracotta 03, cu nuanța verii, roz cu accente aurii. Folosește ambele tonuri pentru a încălzi și reda strălucirea tenului, sau separat pentru a crea intensitatea dorită.

Météorites Pearls Carousel

Casa ne mai propune în această vară un produs prețios în ediție limitată, Météorites Pearls Carousel, ce aduce o lumină invizibilă pentru a scălda pielea în strălucirea cea mai pură.

Ambalajul feminin și elegant dezvăluie curcubeul de perle atent selecționate pentru a reda radianța și prospețimea tenului instantaneu.

Produsul reprezintă un mix de perle magice cu parfum discret de violete. Nuanțele sunt alese cu grijă – fucsia pentru împrospătare, mov deschis pentru a capta lumina naturală, auriu care să corecteze aspectul tenului și mini perle albe, ce reflectă lumina și oferă strălucire.

Terracotta Pause d’Été Terracotta Pause d’Été