Noutăți de la Michael Kors – #InstaKors

Scris de Luxury
Publicat la data de: 18-11-2014

în: Fashion

Michael-Kors-pop-up-Dubai-Mall-600x360

Michael Kors anunță lansarea unei noi opțiune pentru aplicația de Instagram a brandului, dar și deschiderea unui nou magazin pop-up în Dubai.

Pe contul de Instagram Michael Kors, a apărut un hashtag și anume #InstaKors care face parte dintr-un nou proiect care îți permite să te înscrii cu ajutorul adresei de email, iar echipa Instagram îți va trimite un email cu un link care îți arată de unde poți achiziționa produsul de fiecare dată când apeși butonul de „like”. O metodă simplă și ingenioasă.

În Dubai Mall, între 25 noiembrie și 2 decembrie, Michael Kors va fi prezent pentru a deschide un pop-up store dedicat unui produs foarte cunoscut al brandului și anume Selma bag. Geanta va fi lansată și într-o nuanță de roz aparte, în exclusivitate, urmând ca restul pieselor să fie lansate odată cu colecția de Primăvară 2015.

De asemenea, vor fi disponibile și piese dintr-o colecție specială, realizată pentru perioada sărbătorilor dar și o cabină fotografică unde invitații vor putea face fotografii pe care le vor distribui apoi pe conturile de social media.