Adidas relansează Yeezy

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 30-05-2023

în: Fashion

Yeezy

Adidas urmează să lanseze produsele Yeezy deja existente, donând o sumă semnificativă din încasări „organizațiilor selectate care lucrează pentru combaterea discriminării și a urii, inclusiv a rasismului și a antisemitismului”. Alături de o gamă de adidas YEEZY 380s, 500s, 700s, Foam Runners și Slides va fi disponibilă și culoarea OG YEEZY BOOST 350 „Pirate Black”.

„După o analiză atentă, am decis să începem să lansăm unele dintre produsele adidas YEEZY rămase. Vânzarea și donarea a fost opțiunea preferată printre toate organizațiile și părțile interesate cu care am vorbit. Credem că aceasta este cea mai bună soluție, deoarece respectă modelele create și pantofii produși, funcționează pentru oamenii noștri, rezolvă o problemă de inventar și va avea un impact pozitiv în comunitățile noastre. Nu există loc în sport sau societate pentru ură de orice fel și rămânem angajați să luptăm împotriva ei”, a declarat CEO-ul adidas, Bjørn Gulden.

Yeezy

Următoarele perechi „Pirate Black” par să fie în concordanță cu versiunile originale lansate în august 2015, cu fețe Primeknit negre și gri, cu cusături roșii de-a lungul urechii de tragere a călcâiului. De asemenea, vor fi lansate și  modelele cu talpă din cauciuc negru echipate cu amortizare Boost pe toată lungimea.

În timp ce culoarea adidas YEEZY BOOST 350 „Turtle Dove” a fost relansată în iunie 2022, încă nu au apărut informații despre revenirea celorlalte două variante de culoare V1 „Moonrock” și „Oxford Tan”.

Însă, YEEZY BOOST 350 „Pirate Black” va fi lansat pe 31 mai prin adidas CONFIRMED pentru 200 de dolari.