Emporio Armani revine în SoHo cu noul său magazin emblematic

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 02-08-2023

în: Fashion

Emporio Armani

Soho îi urează din nou bun venit lui Emporio Armani, întrucât Armani Group anunță deschiderea unui nou magazin emblematic pe 134 Spring Street. Revenind în Soho după mai bine de două decenii, brandul își găsește cadrul ideal în galeriile de artă, arhitectura emblematică și atmosfera neconvențională a cartierului, reflectând spiritul universal și cosmopolit al lui Emporio Armani.

Legătura dintre Emporio Armani și orașul New York este frumos surprinsă în campania publicitară toamnă/iarnă 2023/24, realizată de Gregory Harris. Cu fotografii impresionante alb-negru pe fundalul orizontului Manhattanului, campania aduce un omagiu Emporio Armani Magazine.

Emporio Armani

Giorgio Armani însuși împărtășește entuziasmul legat de această revenire, declarând: „Pentru mine, Soho reprezintă însăși esența New York-ului, energia necontenită a orașului care nu doarme niciodată și care se reinventează constant.” Noul magazin Emporio Armani se integrează perfect în decorul din centrul orașului, aducând un omagiu peisajului urban și reflectând angajamentul de nezdruncinat al brandului față de sustenabilitate.

Situat într-o clădire fascinantă de la începutul secolului al XX-lea, cu un stil arhitectural distinctiv, magazinul emblematic de 420 de metri pătrați se remarcă prin ferestrele și intrarea orientate spre stradă. Giorgio Armani și echipa sa de arhitecți au păstrat cu grijă multe dintre caracteristicile originale, inclusiv pereții din cărămidă opacă, coloanele din fontă cu capiteluri și o podea autentică din stejar închis.

Emporio Armani

Designul magazinului întruchipează un sentiment de evoluție continuă și dinamism, caracteristic mărcii. Colecțiile sunt expuse în centrul spațiului, cu seturi tematice de mare impact, rearanjate în mod regulat pentru a întruchipa diferite teme și pentru a le consolida mesajele. Elementele de mobilier ușoare și liniare, cum ar fi umerașele metalice care coboară din tavan și rafturile subțiri din metal negru, contribuie la ambianța modernă și contemporană a magazinului.

Pentru a celebra revenirea Emporio Armani în Soho, magazinul emblematic oferă o colecție specială inspirată din anii ’90, disponibilă exclusiv în această locație. Colecția cuprinde jachete elegante, paltoane, costume formale Prince of Wales pentru bărbați și rochii de cocktail acoperite cu paiete și costume suple cu umeri definiți pentru femei. Pe măsură ce Emporio Armani revine cu stil în Soho, noul magazin emblematic încapsulează esența brandului, combinând moștenirea trecutului cu angajamentul față de inovație și modernitate, creând un spațiu care reflectă spiritul dinamic al orașului însuși.