Topul celor mai bine îmbrăcate vedete la Globurile de Aur

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 11-01-2023

în: Fashion

Globurile de Aur

După pauza de anul trecut, Globurile de Aur au revenit la Beverly Hills, California, pentru a premia cele mai bune ecranizări cinematografice și de televiziune ale anului. Înainte de începerea ceremoniei, vedetele de la Hollywood au pășit pe covorul roșu, sărbătorind începutul sezonului de premieri cu o combinație de glamour tradițional și modele proaspete și inovatoare.

Stilurile mai feminine au fost finisate cu nuanțe, paiete sau ornamente atrăgătoare. Având în vedere absența fostului director de creație, Alessandro Michele, Gucci a avut un impact considerabil pe covorul roșu. Rochia albă spumoasă a lui Michelle Williams, cu o mulțime de volane, a găsit echilibrul potrivit între dramatism și rafinament. La fel și rochia roz a Juliei Garner, care avea un tiv volan. Aspectul Dior de un galben viu al Anyei Taylor-Joy, constând dintr-un sutien satinat și o fustă lungă până la podea, s-a simțit modern și atemporal. Michelle Yeoh, care a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță într-un lungmetraj, a uimit și ea în stilul peplum cu paiete al lui Armani.

Pe altă parte, bărbații și-au asumat riscuri interesante în ceea ce privește stylingul. Actorul Jeremy Pope a purtat un costum clasic Dolce & Gabbana – deși era acoperit cu piele neagră, dându-i un aspect tineresc. Într-un costum portocaliu cu un singur piept de la Zegna, Andrew Garfield a demonstrat, de asemenea, că moda poate fi totuși distractivă și poate fi statement. Gazda Jerrod Carmichael a continuat această direcție purtând un costum roz din satin.

Mai jos, regăsiți topul celor mai bine îmbrăcate vedete de la Globurile de Aur 2023.

Galerie Foto