Forte Village Resort Sardinia

Scris de Luxury
Publicat la data de: 16-07-2014

în:

beach_front

 Dacă singura ta dorință este să evadezi într-un loc rupt de agitație și foarte confortabil, să te trezești cu privirea către un orizont infinit in propriul castel înconjurat de palmieri, atunci Forte Village Resort este locul în care dorințele devin realitate. Forte Village nu este un simplu resort, ci este o destinație luxuriantă. Situat pe coasta sudică a Sardiniei, la doar 40 de km de Cagliari, domeniul care se întinde de-a lungul nisipului alb al mării Mediterane, este căminul a 8 superbe hoteluri cu caracteristici variate care promit o călduroasă primire și o mulțime de experiențe unice.

Considerată una dintre cele mai frumoase destinații din lume, Forte Village nu numai că oferă o gamă excepțională de locuri de cazare ci și 47 de hectare de spațiu verde în care combinația spectaculoasă a vegetației mediteraneene cu farmecul exotic al plantelor din țările îndepărtate dă naștere unui cadru armonios cu totul special. Misiunea de bază a resortului o reprezintă excelența în orice moment, iar satisfacția totală poate fi simțită fie că sunteți un simplu călător, o familie tânără sau cu copii într-o libertate pură și intimitate absolută, cu o gamă nelimitată de activitați și lucruri distractive pentru toate vârstele și interesele.

_DAR9600Complet privat și exclusivist, hotelul Il Castello garantează liniște absolută la doar câțiva metri de mare. Camerele și suitele mobilate în stil tipic Sardinian, oferă vederi spectaculoase către mare sau pădurea cu pini din colțurile cele mai intime ale resortului Forte Village. Pentru a atinge apogeul luxului, alegeti o cameră Executive Deluxe Mare, Junior Suite sau Suite la etajul al patrulea sau al cincilea unde veți găsi o recepție dedicată și servicii personalizate.

Mic, elegant și îmbrățișat de verdeață, Villa del Parco împărtășește liniștea pădurii cu pini și a imensei gradini tropicale cu Centrul Thalasso del Forte, unul dintre cele mai prestigioase spa-uri din lume. Împreună, acestea oferă o experiență luxuriantă, unde seninătatea, eleganța și relaxarea reprezintă regula de bază după o dimineață la piscina cu apă de mare Baia Delle Palme.

Oferind servicii personalizate de primă clasă, Le Dune este o colecție de bungalouri și apartamente minunate care ocupă o poziție privilegiată, în apropiere de facilitățile complexului. Cu un amestec idilic al naturii tropicale, farmecul Le Dune se află în grădinile sale somptuoase și poziția uimitoare la doar câțiva pași de mare clasându-l pe primul loc la nivel mondial. 

breakfast 2

 

Cu mobilier elegant și grădini pașnice și răcoroase, complexul Royal Pineta oferă o oază de liniște si frumusețe mediteraneană. Inconjurat de pini și oleandri, Royal Pineta reflectă bine mediul rural din Sardinia, datorită arhitecturii sale cu două etaje și aspectul caracteristic de potcoavă. Clădirea palat este aproape de mare și Thalasso del Forte Spa, oferind camere spațioase duble și triple pe teren și la etaje.

Amplasat într-o vastă grădină mediteraneană, Il Villaggio prezintă un număr mare de bungalouri, fiind alegerea ideală pentru familii. Adolescentii pot avea camere separate, iar cei mai tineri vor fi aproape de piscina pentru copii din cadrul complexului Oasis. Chiar și cele mai mari familii vor găsi spațiu mai mult decât suficient, aproape de facilitățile complexului și de natura din Sardinia.

Locurile ideale pentru familii numeroase o prezintă și bungalourile Il Borgo sau Le Palme, amplasate în cea mai inalta parte a resortului oferind vederi magnifice asupra Mediteranei. Fiecare dintre bungalouri include un salon elegant, precum și o terasă sau balcon. Înconjurate de lumină și de natura larg-deschisa, bungalourile sunt perfecte pentru familiile cu copii, aflandu-se în apropierea Orașului copiilor cu tobogane distractive unde se pot juca în siguranta.

Așa cum putem observa, la Forte Village nu există limite sau compromisuri întrucât superba destinație este locul care îndeplinește orice dorință. Pentru cei ceva mai activi, locul promite experiențe incitante de sport la nivel superior precum fotbal, tenis, înot, rugby, baschet sau golf care formează extraordinara Academie de Sport ghidată de antrenori renumiți pentru fiecare tip de activitate.

 

Galerie Foto