Ileana Badiu – Brand Ambassador La Prairie

vorbește despre frumusețea atemporală

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 22-12-2018

în: Cover

Promisiunea La Prairie este căutarea frumuseții atemporale și a luxului infinit, oferind mai mult decât o cremă de îngrijire obișnuită pentru tratarea sursei fenomenului de îmbătrânire. Cremele, serumurile și tratamentele extraordinare marca La Prairie oferă rezultate fără precedent. Acest angajament pentru un ritual de îngrijire excepțional a făcut din La Prairie marca preferată a celor mai exigente femei din lume. Una dintre aceste femei este faimoasa Ileana Badiu, care a devenit Brand Ambassador pentru La Prairie și cu care am discutat despre brand, despre viața ei și despre ce așteptări are de la reputata marcă elvețiană.

De multe ori, este greu de atins un echilibru perfect între viața personală, de familie și carieră, iar tu îmbini armonios toate aspectele vieții tale. Cum reușești acest lucru?
Eu cred că un om complex al zilelor noastre trebuie să știe să îmbine toate aceste aspecte. Pentru mine, viața ideală este cea în care am parte de toate acestea, fără de care eu nu m-aș simți completă. Însă, ca să le pot îmbina armonios, am nevoie de ajutor în toate și am învățat să-l cer și să mă las ajutată, ca lucrurile să-mi iasă bine. La birou, am o echipă pe care mă pot baza. Acasă, am un soț și un copil care știu că se pot baza pe mine, dar care îmi respectă și momentele mele de relaxare, așa că mă sprijină și ei atunci când este nevoie.

Ai un stil de viață solicitant, un program încărcat, cu numeroase atribuții de îndeplinit. Care este rutina ta pentru un lifestyle sănătos?
În primul rând, mi-am ordonat foarte bine programul, față de acum zece ani. Mă culc mai devreme, ca să mă pot trezi la timp. Dimineața, îi pregătesc pe băieți de treabă, mă duc la sport (de cel puțin patru ori pe săptămână), mănânc micul dejun și în jur de ora 10 ajung la birou. Încerc ca seara, când nu am evenimente, să stau acasă cu ai mei, pentru că asta mă încarcă cel mai mult acum.

Orice femeie are propriul său ritual de îngrijire. Povestește-ne cum ai grijă de tenul tău, ce produse de skincare folosești și care este setul tău de reguli de la care nu te abați când vine vorba despre îngrijirea personală.
Conștientă de faptul că sunt femeie, din adolescență am început să am grijă de tenul meu, folosind produse adecvate vârstei mele. Nu există ca seara să nu mă demachiez, oricât de obosită aș fi, și să nu folosesc produse de îngrijire a pielii. Acum, folosesc serum de față atât seara, cât și dimineața, cremă hidratantă și mască anti-aging. De asemenea, am grijă să mă hidratez și să mă odihnesc cât am nevoie, deoarece oboseala și lipsa hidratării, de la o anumită vârstă, își pun amprenta pe piele și ten.

La Prairie este unul dintre brandurile de skincare și cosmetice de lux, cu o solidă reputație în zona produselor anti-aging. Ce înseamnă La Prairie pentru tine?
La Prairie pentru mine este un brand iconic, fiind și cunoscut ca unul dintre cele mai performante, inovatoare și luxoase branduri de îngrijire a pielii din lume. Îl folosesc de multă vreme și mă surprinde de fiecare dată plăcut cu produsele noi ce țin pasul cu evoluția științei și tehnologiei din ziua de azi.

Ce produse de la La Prairie folosești și care sunt efectele pe care le-au avut asupra ta? Cui recomanzi acest brand?
În acest moment folosesc colecția Skin Caviar, respectiv crema de față Skin Caviar Luxe Cream și masca de noapte Skin Caviar Luxe Sleep Mask. Ambele produse sunt best-seller ale colecției și au fost, de curând, îmbunătățite cu complexul Skin Caviar Premier. Extractul de caviar pur obținut printr-o tehnologie de ultimă generație, proteinele biomarine exclusive și ADN-ul marin din ingrediente oferă tenului o textură și un parfum mai plăcute, retexturizează și hidratează la superlativ. Folosindu-le deja de ceva timp, am observat că tenul meu este mult mai catifelat și mai ferm, ceea ce este exact lucrul pe care îl căutam. 

La ce te aștepți pe viitor de la La Prairie?
Mă aștept, ca și până acum, să lanseze produse anti-aging inovatoare. Lucrurile sunt în continuă mișcare, tehnologia evoluează în toate domeniile, trăim într-un
ritm alert, iar stilul de viață și stresul cotidian ne afectează și își pun amprenta și asupra pielii. De aceea, produsele La Prairie mă ajută să-mi mențin tenul tânăr, luminos și plin de vitalitate. 

Brandul de skincare La Prairie merge dincolo de îngrijirea clasică a pielii prin interceptarea și combaterea îmbătrânirii tenului și prin răsfăț și lux. Ce înseamnă luxul pentru tine?
Luxul pentru mine azi înseamnă timp și liniște ca să pot face lucrurile care mă bucură. Luxul înseamnă asumare, energie pozitivă, să fii tu și, dacă poți să ai parte și de lux material, cu atât mai bine.

CAVIARUL, O CAPODOPERĂ REINTERPRETATĂ

Anumite obiecte sunt considerate capodopere nu doar pentru frumusețea sau rafinamentul lor, ci pentru că evocă o emoție profundă, pentru că sunt prețioase sau pentru că reprezintă un exemplu splendid de inovație, savoir-faire, o filosofie a preciziei. În demersul său de a crea cele mai performante produse de îngrijire a pielii, ce a început cu mai mult de 30 de ani în urmă, La Prairie a dezvăluit puterea unică a caviarului de a hrăni și regenera tenul, zămislind o capodoperă a designului, științei și răsfăţului.

Astăzi, brandul La Prairie își reinterpretează capodopera, inspirată de ideea că o operă de artă apare o dată într-un interval de timp diferit și pentru totdeauna contemporan. O capodoperă dăinuie dincolo de limitele timpului. Efectul său este etern. Are un stil distinctiv, o tehnică exigentă, un echilibru clar și o armonie rafinată.

După ani de cercetări care au stat la baza performanţei în îngrijirea pielii, La Prairie reinterpretează best-seller-ul Skin Caviar Luxe Cream cu complexul Caviar Premier. Crema de faţă iconică oferă o dimensiune, nouă și unică în același timp, a răsfăţului senzorial, asociat cu un efect de lifting și fermitate fără precedent.

O CAPODOPERĂ A ŞTIINŢEI

Odată cu lansarea sa în 1987, La Prairie a făcut alegerea inspirată a utilizării extractului de caviar, extras din adâncul mării, pentru a infuza pielea cu această sursă de vitalitate. Colecția Skin Caviar continuă să surprindă chiar și după mai bine de 30 de ani, evoluând de la începuturile sale și oferind în mod consecvent fermitate și lifting de excepţie, combinate cu performanțe de vârf. În urma cercetărilor continue și a progreselor în tehnologia de extracţie, a apărut apa de caviar Skin Caviar Essence-in-Lotion, urmată apoi de Skin Caviar Absolute Filler. Acum, o nouă eră în știința caviarului aduce în prim-plan complexul Caviar Premier.

Această descoperire îmbunătăţește performanţa extractului pur de caviar prin proteinele biomimetice de caviar, complexul Caviar Premier fiind, de fapt, rezultatul acestei inovații formidabile. Cu Caviar Premier, întregul potențial al caviarului este exploatat la maxim, pentru prima dată, depășind astfel limitele performanței în îngrijirea pielii.

Reinterpretată cu această nouă formulă, Skin Caviar Luxe Cream oferă rezultate de neegalat, vizibile instantaneu. Combinată cu complexul Celular Exclusiv al mărcii, ce utilizează cercetări biotehnologice de ultimă oră pentru a da viață și energie celulelor pielii în care se naște frumusețea, Skin Caviar Luxe Cream reconfirmă formula legendară pentru lifting și fermitate. Beneficiile caviarului sunt întărite și amplificate. Pielea suferă o transformare totală. Trăsăturile feţei sunt susținute și tonifiate. Tenul devine ferm și suplu.

O CAPODOPERĂ A DESIGNULUI

Din momentul în care recipientul albastru cobalt este scos din cutia sa argintie, statutul său de capodoperă devine incontestabil. Liniile geometrice inspirate de mișcarea Bauhaus, împreună cu o tipografie curată și minimalistă, Helvetica, fac din recipientul Skin Caviar Luxe Cream un exercițiu de eleganță. Flaconul de sticlă bogat colorat, acoperit cu un capac argintiu, evocă precizia și puritatea. Designul a devenit un clasic imediat după lansare și a fost păstrat în aceeași formă, ca un omagiu pentru patrimoniul colecției Skin Caviar.

O CAPODOPERĂ A RĂSFĂŢULUI

Skin Caviar Luxe Cream reprezintă o adevărată sărbătoare pentru simțuri și dăruiește un moment minunat de răsfăţ prin gestul delicat al aplicării. Experiența senzorială unică oferă o interpretare modernă a parfumului iconic Skin Caviar și o textură bogată care alunecă ușor pe piele, lăsând-o incredibil de fină.

RITUALUL SKIN CAVIAR

Aveţi privilegiul de a alege să experimentați legendarul efect de lifting și fermitate în două variante de textură. Atât Skin Caviar Luxe Cream, cât și Caviar Luxe Cream Sheer au fost reinterpretate cu complexul Caviar Premier.

Aplicați dimineața și seara după curățare, tonifiere, apa de caviar Skin Caviar Essence-in-Lotion și serumul de faţă Skin Caviar Liquid Lift. Atunci când simţiţi nevoia de puțin răsfăţ pe timpul nopții, folosiți masca Skin Caviar Luxe Sleep Mask, reinterpretată cu același complex Caviar Premier. Pentru a vă asigura că menţineţi puritatea cremei, utilizați spatula elegantă din ambalaj pentru a aplica o cantitate mică pe vârful degetelor. Neteziţi ușor pe față, gât și decolteu, folosind mișcări spre exterior și în sus. Iar pentru un aspect perfect al tenului pe timpul zilei, aplicaţi apoi fondul de ten Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15.

Produsele La Prairie sunt disponibile în magazinele Sephora, Douglas și în salonul Centro Donna Spa.

Foto: Aurel Șerban
Interviu realizat de: Ozana Mazilu
Locație: The Elite Presidential Suite, Radisson Blu Hotel, Bucharest
www.laprairie.com