MARTINI® readuce romantismul în lumea curselor cu mașini

Scris de Luxury
Publicat la data de: 25-08-2015

în: News & Features

MARTINI®, unul dintre cele mai prestigioase branduri italiene, lider mondial în lumea vermouth-urilor și cel mai bine vândut vin spumant italian, a dat startul sezonului european de Formula One™, prin anunțarea planurilor sale de a aduce stilul MARTINI în lumea curselor de mașini. Proiectul presupune o serie de evenimente și colaborări creative centrate în jurul Terrazza MARTINI, un bar-concept amplasat la înălțime, ce va poziționa MARTINI în centrul atenției orașelor din circuitul Grand Prix. Celebra Bar Refaeli, model, vedetă de televiziune și, nu în ultimul rând, fan al curselor cu mașini, va aduce un plus de stil și energie sezonului, în calitate de MARTINI Race Ambassador.
Hungaroring, Budapest, Hungary. Friday 25 July 2014. Valterri Bottas, Williams F1. World Copyright: Charles Coates/Williams F1. ref: Digital Image _N7T1705

Prima oprire a fost în Barcelona, urmând Milano, Sao Paulo și Sochi, iar Terrazza MARTINI va crea o atmosferă unică, aducând laolaltă tot ce are fiecare oraș mai bun de oferit în materie de muzică, artă, mâncare, sport și celebrități. Apusul este momentul în care invitații se pot bucura de mixul perfect de cocktail-uri de top, mâncare delicioasă și entertainment.

BARCELONA, SPAIN - MAY 08: (Photo by Alex Caparros/Getty Images for Martini)

O serie de colaborări creative, inclusiv prezența lui Bar Refaeli ca MARTINI Race Ambassador, vor contribui la îmbogățirea curselor de mașini cu o doză de stil MARTINI. Ca un adevărat fan al sportului, Bar va avea apariții la Grand Prix-ul din Spania și la cel din Sochi. O altă direcție a colaborării dintre MARTINI și topmodelul Bar Refaeli va include un proiect fotografic realizat de un alt model celebru, Cate Underwood, ce va fi făcut public pe parcursul sezonului. Modelul Cate Underwood are statutul de fotograf oficial al brandului și va realiza imagini care surprind stilul MARTINI în fiecare oraș. Fotografiile realizate de ea vor apărea împreună cu hashtag-urile #martiniracing și #terrazzamartini.

BARCELONA, SPAIN - MAY 07:  Bar Refaeli poses with a WILLIAMS MARTINI RACING car at Terrazza MARTINI as she is announced as the global MARTINI Race ambassador. The VIP party kicked off the European Formula Oneª season in MARTINI style at Port Vell, Barcelona on Thursday 7 May 2015. Terrazza MARTINI is open throughout the Spanish Grand Prix weekend.  (Photo by Alex Caparros/Getty Images for MARTINI) *** Local Caption *** Bar Refaeli