iPhone 13 Pro Kinky Collection este lansat chiar la timp pentru Ziua Îndrăgostiților

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 09-02-2022

în: News

iPhone 13 Pro

Valentine’s Day se apropie, iar îndrăgostiții își oferă reciproc cadouri, flori sau felicitări. Bineînțeles că poți oferi ceva mic, dar dacă depinde de Caviar poate fi puțin mai exuberant și mai îndrăzneț. Compania este cunoscută pentru înfrumusețarea celor mai noi modele de iPhone cu materiale rezistente și rare. De data aceasta, Caviar lansează colecție Kinky pentru sărbătorirea Zilei Îndrăgostiților.

Colecția include cinci modele de smartphone-uri, oferind o alegere dintre iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max. Fiecare model simbolizează un aspect diferit al iubirii: Satisfacție, Seducție, Pasiune, Dominantă și Obligatorie.

Noua colecție de iPhone de la Caviar reflectă lumea iubirilor secrete și ascunse, cu fantezii sălbatice și pasiuni secrete. În fiecare dintre noi există sentimente de dragoste, pasiune și erotism. Cu aceste telefoane scoți la iveală cele mai sălbatice vise și cele mai profunde dorințe ale cuiva.

Primul model, numit Satisfaction, este modelul de top. Pe acest iPhone, panoul din spate este împodobit cu o inimă de aur de 18K, care este ținută în siguranță prin trei curele subțiri din piele de vițel. Panoul roșu aprins gravat cu dantelă face aspectul și mai picant și scoate în evidență sentimente erotice.

Carcasa smartphone-urilor Kinky Seduction, acoperită cu piele de piton alb, este decorată cu o inimă de titan cu un ciucuri de piele. Partea din spate a modelului iPhone Kinky Passion este decorat cu piele de aligator și o inimă de aur pe curele de piele.

Kinky Dominant și Kinky Dutiful sunt modele de pereche. Primul este înfrumusețat cu un inel de aur pe două curele de piele, care „va oferi un indiciu despre proprietarul acestui smartphone și anume că îi place să domine, dar nu numai în afaceri“. Al doilea, cu un inel argintiu pe trei curele din piele de vițel cu știfturi și o carcasă din titan negru, „creează imaginea perfectă care se va potrivi tuturor celor cărora le place să se lase controlați și să aibă încredere totală într-un partener“.

Caviar va lansa 99 de copii ale acestui smartphone unic. Telefonul sexy vine la un preț de 23.540 de dolari pentru iPhone 13 Pro 128GB. În plus, puteți opta pentru iPhone 13 Pro Max Satisfaction (128GB) la un preț de pornire de 26.620 de dolari. Celelalte patru modele sunt ceva mai accesibile și sunt în gama de prețuri de 6.500 – 7.000 de dolari.

Energy Expo 10-13 octombrie