Apsu Patagonia este cea mai scumpă apă din lume

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 25-02-2022

în: News

Apsu Patagonia

Apa este o necesitate, însă Apsu Patagonia, o ediție limitată de apă glaciară cu mineralitate extrem de scăzută poate fi un moft. Deși, este o apă exclusivistă și poate una dintre cele mai pure, prețul de 140 de dolari sticla va descuraja foarte multă lume.

Apa Apsu Patagonia provine din cele mai curate izvoare din inima Patagoniei și este extrasă într-o producție artizanală la scară mică în mod durabil. Cu ajutorul unui sistem mobil, apa este recoltată din sursele de apă glaciară cu curgere liberă. Apa de lux este ușoară și proaspătă la gust. Apa este recoltată la o temperatură de 4° Celsius și este recomandat să fie savurată la aceeași temperatură. Apsu Patagonia este îmbuteliată într-o sticlă elegantă, cu un logo și o etichetă fără cusur.

Apsu Patagonia

În timp ce apa are proprietăți benefice care îmbunătățesc părul, sănătatea pielii și bunăstarea generală, apa de lux Apsu Patagonia are beneficii suplimentare.Combinați acest lucru cu un factor de lux și vă bucurați de un adevărat răsfăț.

APSU este membru al Fine Water Society și a primit premiul Fine Water Summit 2021 Bled pentru gust și design. În cuvintele lui Milin Patel, în vârstă de 40 de ani, un somelier de apă certificat care conduce Fine Liquids în Londra, care stochează apă de lux din întreaga lume, inclusiv Apsu, a spus: „Oamenii cumpără sticle ca acestea pentru momente speciale precum o cină importantă. Ar trebui să bem cu toții apă de la robinet sau apă filtrată de la robinet, pentru hidratare – și apă îmbuteliată ca un vin fin sau un deliciu dulce.”

Apsu nu numai că oferă apă cu un gust magnific, dar strânge și fonduri pentru a sprijini proiectele de mediu în Magallanes și regiunea antarctică chiliană. Pentru 140 de dolari, un iubitor de apă poate aduce acasă o sticlă de apă de ghețar din Patagonia . Apa ghețarului Apsu îl poate face foarte fericit pe canadianul care cheltuiește 2.000 de dolari în fiecare lună comandând „apă de lux” din Norvegia. Bărbatul urăște gustul apei de la robinet și, după toate probabilitățile, va savura apa curată a ghețarului Apsu Patagonia.