Ryan Gosling este păpușa Ken și în viața reală

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 16-06-2022

în: NewsThe Famous

Ryan Gosling

Puține filme se dovedesc a fi la fel de așteptate ca pelicula Barbie a Gretei Gerwig, iar mulți cinefili așteaptă ca autorul indie să ofere o interpretare radicală și revizionistă a poveștii din spatele iubitei jucării Mattel. După prima privire asupra lui Margot Robbie în rolul principal, astăzi, am văzut primele imagini cu Ryan Gosling în rolul lui Ken.

Ryan Gosling

Aspectul lui Gosling a avut un impact mai mare decât ne-am fi așteptat. Cu părul său blond platinat, abdomenul uleiat și cantitățile generoase de bronz fals, rezultatele transformării lui Ryan Gosling ne arată că ar fi putut ieși direct dintr-un catalog Toys “R” Us din anii ’90. Între timp, ținuta lui este un semn perfect pentru stilul unei trupe de băieți Y2K, cu o jachetă din denim pre-spălată , cu mâneci tăiate, blugi asortați și o pereche de boxeri albi clasici cu personalizați cu numele personajului.

Ryan Gosling

Deși marchează cu siguranță un pivot estetic îndrăzneț din filmele anterioare ale lui Gerwig, detectivii online sunt convinși că aspectul îndrăzneț purtat de Gosling și Robbie în aceste imagini sugerează abordarea mai subversivă a lui Gerwig și a partenerului Noah Baumbach (care a co-scris scenariul).

Printre actorii care vor face parte din distribuție se mai numără și Issa Rae, Hari Nef, Simu Liu și America Ferrera.

Filmul Barbie este programat pentru lansare vara viitoare.