Guerlain și Chaumet au creat uluitoarea sticlă Bouquet de la Cour, împodobită cu 336 de diamante și încoronată cu un diamant de două carate

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 22-12-2023

în: Vip

Chaumet

Pentru a celebra cum se cuvine aniversarea de 170 de ani a legendarei sticle Bee Bottle, reputatul brand Guerlain și casa franceză de bijuterii de lux Chaumet și-au pus la bătaie întreaga expertiză, făurind o piesă cu adevărat spectaculoasă, denumită Bouquet de la Cour. Această capodoperă, care a necesitat nu mai puțin de 270 de ore de muncă minuțioasă, include 336 de diamante sclipitoare și se mândrește cu un maiestuos diamant de două carate „Imperatrice” Size, rezultând astfel o fuziune uluitoare între arta parfumeriei și cea a bijuteriei.

Rotunjimile elegante ale sticlei sunt accentuate și puse în valoare de un fagure de miere din aur, sculptat cu meticulozitate, simbolizând dedicarea de nezdruncinat a celor două embleme ale luxului franțuzesc.

 Chaumet

Departe de a fi doar un simplu parfum, Bouquet de la Cour se evidențiază ca o veritabilă celebrare a savoir-faire-ului francez de neegalat, atât în domeniul bijuteriilor, cât și în cel al parfumeriei. Colaborarea dintre Guerlain și Chaumet reprezintă o simfonie armonioasă a excelenței, în care istoria bogată și măiestria incontestabilă a fiecărei Case se îmbină perfect într-o adevărată operă de artă.

Această sărbătoare aniversară este în desfășurare încă de la începutul anului 2023. În luna aprilie, brandul Guerlain a marcat această ocazie importantă prin lansarea unui flacon în ediție limitată, realizat de renumitul maestru sticlar Aristide Najean, la prețul de 27.000 de dolari.