Dichis Signature Events – Nunțile de lux ale românilor în străinătate

DICHIS SIGNATURE EVENTS pentru nunta de vis

Scris de Luxury
Publicat la data de: 10-05-2021

în: Lifestyle

Atunci când lumea a stat în loc, mulți dintre noi am apăsat butonul de pauză și ne-am cântărit opțiunile, însă unii și-au găsit curajul de a spune „da” și de a apăsa butonul de start pentru un nou început alături de jumătatea lor. Iar acest început s-a materializat în nunți desprinse de cotidian și purtate în contexte magice și locuri inedite. Pentru echipa Dichis Signature Events, aceste proiecte au însemnat mai mult decât evenimente, au însemnat o oază de normalitate binevenită. 

După o perioadă aridă de carantină și stagnare, cu toții ne doream întoarcerea la normal, proiecte frumoase, deplasări alături de colegi și întâlniri cu oameni noi în cele mai fericite contexte. Astfel, cei de la Dichis Signature Events, specialiști ai evenimentelor de prestigiu, s-au concentrat în vara anului 2020 pe ce le place cel mai mult să facă: organizarea nunților de lux sub umbrela celor mai deosebite concepte și în locații cât mai diferite și speciale pentru clienții acestora. 

Poate e vorba de context sau poate e doar un simplu trend, însă din ce în ce mai mulți români preferă destinații din afara României pentru celebrarea căsătoriei, ceea ce nu poate decât să-i încânte pe toți actorii implicați. „Nu doar că ne provoacă creativitatea, însă reușim și să ne depășim limitele și să trăim noi experiențe alături de oameni frumoși de pretutindeni”, spune Paul Marinescu, fondatorul Dichis Signature Events.

În luna august a anului trecut, în plină pandemie, pe vremea când în Grecia încă se permitea organizarea evenimentelor, cei de la Dichis au creat cadrul ideal pentru una dintre cele mai frumoase nunți, chiar lângă Atena, la Grand Resort Lagonissi, o locație excelentă din multe puncte de vedere, dar mai ales atunci când „lux” este un cuvânt esențial în „moodboard-ul” de concept.

O provocare rezolvată cu succes deplin

Evenimentul a presupus 150 de invitați, cu zboruri atent organizate, ce au beneficiat inclusiv de testare PCR pentru coronavirus cu 48 de ore înainte de a intra în țară. Atât invitații, cât și staff-ul au fost testați pentru ca totul să se poată desfășura în cele mai sigure condiții. Incluzând și cei 25 de membri ai staff-ului,
au fost peste 100 de camere rezervate și peste 150 de meniuri bine alese, cu preparate fine pentru cele două zile de petrecere – care au impresionat atât românii, cât și grecii din zonă! Organizarea și planning-ul au fost fără cusur, aici fiind „de vină” Cristina Baciu, wedding planner renumit pentru proiectele deosebite, care și-a dedicat complet timpul și experiența pentru ca fiecare detaliu să fie pe placul și nevoile clienților. 

Proiectul acesta a fost pentru Dichis Signature Events o gură de aer proaspăt, dar și o provocare. Întreaga logistică – flori, decor, lumini – a fost pregătită și adusă din România, iar înaintea evenimentului s-a lucrat 48 de ore non-stop pentru ca totul să fie perfect: de la montajul scenei principale pe apă, la instalarea mulțimii de oglinzi pregătite și a tavanului de lumini care să aducă conceptul la viață și până la a salva absolut totul de furtuna pornită cu doar două ore înaintea evenimentului, prima din ultimii 40 de ani în zonă. În cele din urmă, cei de la Dichis chiar sunt adepții binecunoscutei vorbe potrivit căreia „ce nu te omoară te face mai puternic” și au văzut această pățanie ca pe o experiență prin care li s-a confirmat cât de bine pot lucra împreună, chiar și în condiții nefavorabile. 

Un alt factor care a ajutat echipa de organizare să ducă execuția proiectului la bun sfârșit a fost implicarea fizică, psihică și emoțională a absolut tuturor, inclusiv a fondatorului Dichis, Paul Marinescu. Acesta este genul de persoană care nu a reușit niciodată să stea „lipit” de un birou, ci preferă să fie în mijlocul acțiunii alături de echipă. Este omul care motivează pe toată lumea, care ține membrii echipei concentrați și care le amintește de fiecare dată, prin propriul exemplu, că un business nu poate avea succes dacă nu are la bază o doză sănătoasă de pasiune, dedicare și real interes pentru client.

Paul Marinescu, owner Dichis Signature Events
Paul Marinescu, owner Dichis Signature Events

În cele din urmă, în aceste vremuri dificile prin care am trecut și care continuă și astăzi să ne provoace existența, am realizat cu toții că oamenii sunt de neoprit, mai ales atunci când e vorba de fericirea lor. Luxul nu mai e văzut ca un moft, ci dimpotrivă, este poate cea mai iscusită metodă de „reward”, de sprijin și de împlinire, de care unii oameni au nevoie acum. Da, când vine vorba de o nuntă, luxul este palpabil, regăsit în cele mai fine detalii, în cele mai frumoase flori și în cele mai deosebite locații cu atmosferă de basm, dar este și o stare, o valență spirituală, care te ridică mai presus de rutina ta zilnică și te poartă mai aproape de un vis romantic, un moment de liniște doar al tău sau pur și simplu de o stare de bine sublimă. Iar în lumina ultimelor circumstanțe ale anului 2020, putem spune că oamenii au nevoie mai mult ca niciodată de o astfel de stare. 

www.dichisevents.ro

Galerie Foto