Scanerul BioPhotonic de la NuSkin Pharmanex

Scris de Luxury
Publicat la data de: 13-01-2015

în: Beauty

„Scanerul BioPhotonic va schimba lumea nutriției la fel cum internetul a schimbat lumea comunicației”, a spus Dr. Joseph Chang, directorul științific și vicepreședintele NuSkin Enterprises.

Scanerul BioPhotonic reprezintă o metodă non-invazivă de măsurare a nivelului de antioxidanți, fiind în același timp o tehnologie care ne ajută să vedem cum alimentația poate afecta stilul de viață. Scanerul este un instrument revoluţionar dezvoltat de Pharmanex® pentru a măsura nivelul de antioxidanţi carotenoizi din piele – şi pentru a dovedi eficienţa suplimentelor în ceea ce priveşte îmbunătăţirea sănătăţii antioxidante a dumneavoastră.

New Scanner and related products - also SWAG Items

Bazat pe știinţă și credibil

Spectroscopia Raman, o tehnologie care a primit premiul Nobel și care a fost adaptată pentru măsurători biologice, este o disciplină știinţifică stabilită, susţinută de ani de cercetare.

Pharmanex® este proprietarul exclusiv al tehnologiei brevetate a scanerului BioPhotonic – primul și unicul dispozitiv din lume care măsoară nivelurile de antioxidanţi carotenoizi în mod neinvaziv în ţesuturile pielii umane –, tehnologie validată de ani de cercetare, peste 50 de articole, recenzii, studii-cheie și demonstraţii prezentate la un număr de întâlniri știinţifice prestigioase și conferinţe din întreaga lume. Tehnologia este disponibilă pentru utilizare doar prin intermediul reţelei NuSkin Pharmanex® de parteneri de afaceri care se dezvoltă pentru a fi mai educați în domeniul suplimentelor nutritive.

Organismul nostru este expus în fiecare zi atacurilor radicalilor liberi, molecule instabile ce „fură” sau „împrumută” electroni ai altei molecule. Multe efecte fizice vizibile, numite „efecte de mediu ale îmbătrânirii”, sunt rezultatul acțiunii radicalilor liberi care slăbesc țesuturile organismului uman. Antioxidanții acționează împotriva atacurilor radicalilor liberi, oprind procesul degenerativ în lanț al acestora.

Organismul asimilează antioxidanți din alimentație, îndeosebi din fructe și legume, dar cercetările de ultimă oră arată că aceste surse nu pot asigura necesarul de antioxidanți cerut.

Scanerul BioPhotonic Pharmanex® este patentat, fiind folosit pentru a sublinia obiceiurile conectate la stilul de viață, precum o alimentație sănătoasă și impactul său asupra organismului uman. Folosirea spectroscopiei Raman este o disciplină științifică distinctă și scanerul BioPhotonic Pharmanex® este un instrument care se bazează pe această disciplină științifică. Utilizarea spectroscopiei Raman în cunoașterea nivelului de carotenoide din țesutul uman a fost validată de cel puțin opt studii pereche.

New Scanner and related products - also SWAG Items

De ce trebuie să fiu scanat(ă)?

Măsurând nivelul stabil de antioxidanţi din pielea dumneavoastră şi generând scorul carotenoid al pielii, scanerul oferă un biomarker mai precis şi mai fidel al obiceiurilor asociate cu stilul de viață comparativ cu orice alte metode de măsurare a antioxidanţilor. Obţinerea scorului carotenoid al pielii vă face cunoscut nivelul de antioxidanţi din corpul dumneavoastră şi vă oferă impulsul de care aveţi nevoie pentru a vă îmbunătăţi starea generală de sănătate.

Ce indică acest SCS (skin carotenoid score)?

Măsurarea scorului carotenoid al pielii (SCS) de către scanerul BioPhotonic Pharmanex® este o indicaţie folositoare și comodă a concentraţiei de carotenoide din ţesutul pielii. SCS-ul dumneavoastră reflectă obiceiurile de viaţă pe termen lung și nu suferă schimbări în timpul unor perioade scurte de timp, de câteva ore sau zile. O scanare la fiecare șase – opt săptămâni este ideală pentru a vă oferi un răspuns la alegerile dumneavoastră în ceea ce privește stilul de viaţă.

Scanerul BioPhotonic Pharmanex® este primul aparat din lume care măsoară scorul de carotenoide al pielii (SCS) și indică activitatea antioxidanților carotenoizi din corpul dumneavoastră. Prin simpla plasare a mâinii în fața unei lumini de laser albastre de intensitate scăzută, primiți rezultatul imediat, fapt ce vă va impulsiona să vă îmbunătățiți sistemul antioxidant prin îmbunătățirea stilului de viață și cu ajutorul suplimentelor nutritive LifePak și JVi, garantate de către companie pentru creșterea valorii SCS.

Tehnologia folosită de scaner este o metodă optică, cunoscută sub numele de „Spectroscopia de rezonanţă Raman”. Scanerul măsoară nivelurile carotenoide din ţesutul pielii la suprafaţa acesteia folosind semnale optice. Aceste semnale identifică structura unică moleculară a carotenoidelor, permiţând măsurarea lor fără intervenţia altor substanţe moleculare și oferind persoanei măsurate un SCS personalizat.

Inițial, inovativul scaner S1 a adus toată tehnologia care odată exista doar în laborator, în casele oamenilor. În timp ce S1 a adus succes şi progres tehnologic, inovaţia a bătut din nou la uşă. Iar NuSkin a răspuns prin introducerea unei versiuni mai noi, mai mici, mai rapide a scanerului – versiunea S2. Și inovaţia nu s-a oprit aici. Acum, după un deceniu, ştiinţa care a ocupat o cameră întreagă este prezentată sub forma unei versiuni complet noi – mai elegantă, portabilă şi mai rapidă, anume S3.

Scopul acestui scaner este acela de a-i încuraja pe oameni să devină conștienți de modul în care trebuie să se alimenteze: rațional și sănătos.

„Cantitatea de antioxidanți din organismul tău este direct proporțională cu speranța ta de viață”, a afirmat Dr. Richard Cutler, cel care a fost conducătorul catedrei de gerontologie din cadrul Institutului de Cercetare a Sănătății din Washington D.C., renumit cercetător al factorilor de îmbătrânire.

Pentru prima dată în istorie, determinarea non-invazivă a nivelului de antioxidanți din organismul uman a devenit o certitudine științifică.

„Recentul studiu, ce demonstrează modul în care carotenoidele pot indica nivelul stresului oxidativ din corp, reprezintă un progres important în cercetarea antioxidanţilor şi este posibil să fie cea mai importantă descoperire făcută cu ajutorul scanerului BioPhotonic Pharmanex®. Aceste descoperiri ar trebui să îi încurajeze pe consumatori să îşi cunoască scorul şi să consume mai multe fructe şi legume, continuând să adauge suplimente”, susține Lester Packer, Ph.D., unul dintre cei mai importanți cercetători în domeniul antioxidanţilor.