Caroline Scheufele și mai multe vedete au purtat bijuterii marca Chopard la UNICEF Gala

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 05-12-2019

în: It happened

De curând, Caroline Scheufele, președinta Chopard, împreună cu Dame Shirley Bassey, Ellie Goulding, Adriana Lima, Georgina Rodriguez, Melissa Satta, Catrinel Marlon, Charlotte D’Alessio, Jessica Kahawaty, Gabrielle Caunesil și Chiara Baschetti au participat la UNICEF Summer Gala, ce a avut loc în Porto Cervo. Acestea au impresionat prin accesorizarea splendidelor ținute cu bijuterii marca Chopard.

Caroline Scheufele a ales un colier confecționat din aur alb de 18 carate, decorat cu tsavorite de 65 de carate, rubine de 9 carate și safire roz de 15 carate. De asemenea, a purtat și un ceas din colecția Happy Diamonds.

Dame Shirley Bassey a optat pentru o pereche de cercei confecționați din pietre de topaz de 94 de carate, dar și pentru un inel din aur alb de 18 carate, decorat cu un diamant în formă de inimă de 10 carate, din colecția Haute Joaillerie. Celebra cântăreață Ellie Goulding a purtat o pereche de cercei din aur galben de 18 carate ce face parte din colecția L’Heure du Diamant. Iar tot din colecția L’Heure du Diamant a ales și Chiara Baschetti să se inspire, prin accesorizarea outfit-ului său cu un pandantiv din aur alb de 18 carate, dar și cu o pereche de cercei asortată perfect.

Adriana Lima a furat privirile tuturor nu doar prin frumusețea sa, ci și printr-o pereche de cercei cu două topaze ovale de 21 de carate, iar Georgina Rodriguez a ales un colier din aur alb de 18 carate, decorat cu diamante în formă de pară de 30 de carate, precum și un ceas din aur alb de 18 carate cu două smaralde octogonale, cu un cadru de perle, ambele din colecția Haute Joaillerie.

La Gala UNICEF s-au purtat și accesorii din colecția Red Carpet – Melissa Satta a optat pentru un colier cu safire în formă de inimă însumând 38 de carate, încrustate în aur alb, în timp ce Catrinel Marlon a ales să poarte un colier din aur alb de 18 carate, cu diamante rotunde, dar și un inel prețios din aceeași colecție.

Alte celebrități care au impresionat prin bijuterii marca Chopard la UNICEF Summer Gala au fost Charlotte D’Alessio, cu un colier și o pereche de cercei din aur alb de 18 carate, Jessica Kahawaty, cu o pereche de cercei confecționați din diamante și ametiste, dar și Gabrielle Caunesil, care a ales o pereche de cercei din aur alb și galben încrustați cu diamante în formă de pară, precum și o brățară din aur alb.

Galerie Foto