Chopard dezvăluie colecția Red Carpet ca un omagiu adus Festivalului de Film de la Cannes

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 11-04-2022

în: Jewels

Chopard

Pentru a-și juca rolul de partener oficial al celei de-a 75-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes, Chopard a dezvăluit o colecție strălucitoare care reprezintă perfect cea de-a 25-a participare a casei în cadrul festivalului. Uimitoarea colecție Red Carpet cuprinde 75 de creații Haute Joaillerie care reprezintă tema „Chopard Loves Cinema.” Așa cum un film de 70 mm deține o mulțime de imaginație și creativitate, Caroline Scheufele de la Chopard a reușit aceeași magie cu metale prețioase și fascinante.

Chopard

Inspirate de primele zile ale cinematografiei, sunt câteva piese remarcabile din colecția Red Carpet, cum ar fi un choker realizat în întregime din diamante însumând 204,35 carate. Această piesă clasică împletită de mâinile talentate ale lui Caroline Scheufele readuce atractivitatea filmelor alb-negru. Lumea fantastică a filmului este cel mai bine reprezentată de inelul captivant „Pumpkin” inspirat din basmul Cenușăreasa. Inelul spune o poveste minunată, deoarece mingea cu granate strălucitoare spesartite și tsavorite se deschide în secret pentru a dezvălui un papuc de diamant legendar.

Chopard

Un alt exemplu excelent de măiestrie și originalitate la superlativ este inelul în formă de trandafir. Petalele sale sunt sculptate din titan și aluminiu și sunt acoperite cu safire roz. Ascuns în în inima florii se află un diamant de două carate care își captivează privitorul ca în cinema.

Colecția Red Carpet este îmbogățită cu un inel al cărui smarald central de 4,40 ct este decorat cu dantelă subțire și cu diamante strălucitoare, amestecate cu pere, inimă și tăieturi rotunde.

Chopard

Colecția Red Carpet aduce un omagiu celei de-a 75-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes cu 75 de creații Haute Joaillerie. Bijuteriile îmbracă glamourul clasic din lumea veche cu rozete de diamante, safire roz, galbene și portocalii sau combină diamante cu rubine rafinate în formă de inimă. Aceste capodopere strălucitoare pot fi admirate pe celebrul covor roșu al proiecțiilor în avanpremieră ale Festivalului.