Episodul 6 din ONE TRUE SINGER este disponibil de vineri, 29 aprilie, pe HBO Max

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 03-05-2022

în: It happened

Episodul 6 este disponibil de astăzi pe platforma HBO Max. În casa ONE TRUE SINGER au mai rămas 8 concurenți iar probele devin tot mai provocatoare. Concurenții vor afla că un artist complet trebuie să cunoască și să parcurgă mai multe etape înainte de a se prezenta în fața publicului. Vor învăța rapid cum să își organizeze propriul concert, de la identificarea conceptului, realizarea afișelor și promovarea show-ului și până la susținerea unui concert și adaptarea la cerințele publicului.

 

Ideile creative ale concurenților vor fi șlefuite și jurizate de către Teodora Migdalovici, expert în marketing și fondatoarea școlii The Alternative School for Creative Thinking.

 

Episodul 6 se va încheia cu o jurizare fulger realizată chiar de către cei patru jurați, Alina Eremia, Bruja, Șerban Cazan și Alex Cotoi, în urma căreia patru concurenți vor merge la Clash, proba eliminatorie.

 

Primele șase episoade le puteți urmări pe HBO Max:

Episodul 6

 

Un nou episod din cele 10 va fi disponibil în fiecare vineri pe HBO Max.

 

În fiecare episod, artiștii se vor confrunta cu o serie de provocări menite să le testeze talentele și vor învăța de la invitații speciali din showbiz care sunt calitățile necesare unui star din industria muzicală. În funcție de evoluția lor, vor rămâne în concurs sau vor fi eliminați de juriul format din Alina Eremia, Bruja, Șerban Cazan și Alex Cotoi.

 

Câștigătorul One True Singer va obține un contract de înregistrare în valoare de 50.000 de euro și încă 50.000 de euro în cont.