Noua tehnologie anti-age cu ionizare dinamică: Guinot Hydraderm Cellular Energy – Alternativa modernă la medicina estetică

Scris de Luxury
Publicat la data de: 14-06-2016

în: It happened

Cea mai nouă tehnologie de reîntinerire a tenului, Guinot Hydraderm Cellular Energy, a fost lansată în România, în premieră la Silhouette Dorobanți. În prezența a numeroase vedete din showbiz, precum Andreea Marin, Ileana Badiu, Carmen Negoiță, Ellie White, artistele din trupa Amadeus, Adina Buzatu, Ela Crăciun sau Alexandra Ungureanu, bloggeri și reprezentanți Mass Media, invitatul special al evenimentului, Cynthia Lambert, International Trainer si Manager & Educational Manager Guinot, a explicat avantajele și efectele excepționale ale noului tratament. Acesta reprezintă o alternativă non invazivă la medicina estetică.

Andreea-Marin-Silhouette-Guinot-6

Hydraderm Cellular Energy, noua tehnologie cu  ionizare dinamică, ce stă sub semnătura Guinot, oferă soluții anti-aging revoluționare si furnizează energie celulelor pielii, stimulând regenerarea. Noul aparat Guinot Hydraderm Cellular Energy este o adevărată alternativă la medicina estetică, prin cele două tratamente de regenerare: Tratamentul Cellular Energy Jeunesse – ce oferă regerare vizibilă a tenului prin stimularea activității celulare și Tratamentul Celluar Energy Lift – ce acționează prin stimularea musculaturii faciale și are efect de lifting instant. Aceste tratamente GUINOT sunt patentate și au un efect spectaculos de înfrumusețare și reîntinerire.

Cristina-Cioran-Silhouette-Guinot-2

Aparatul și noile tratamente GUINOT se efectuează, în premieră pentru România, la Centrele Silhouette din București, Unirii și Dorobanți ( www.silhouette.ro), precum și în saloanele partenere TopLine, Toscana Spa, Salon Trestiana și Sunshine Club Salon (București), Floarea de Colț (Bacău), Annaspa (Piatra Neamț), Salon Ambiance (Târgoviște), Poem Studio Estetic (Alba Iulia), Centrul Gioconda Medical SPA (Iași).  Lansarea în România a Guinot Hydraderm Cellular Energy a fost precedată de o nouă realizare a echipei TopLine. Mai exact, în cadrul evenimentului internațional GUINOT, susținut la Paris, echipa TopLine a câștigat locul I pentru cele mai remarcabile evenimente de lansare în 2015. 

 

Galerie Foto