Baby Boutique Dorobanți – moda pentru copii

Scris de Luxury
Publicat la data de: 07-12-2016

în: It happened

Baby Boutique Dorobanți, primul magazin vestimentar din zonă destinat copiilor, ce reunește produse de la cele mai renumite mărci, a fost lansat oficial și în București. Conceptul Baby Boutique a fost implementat pentru prima dată în urmă cu 4 ani, în Pitești, iar recent a fost deschis și primul magazin în București, în zona Dorobanți. 

© www.themoment.ro

Magazinul oferă o gamă largă de articole vestimentare pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 16 ani, oferind brand-uri precum Armani, Moncler, Burberry, Dior, Simonetta, Pincopallino, Roberto Cavalli, Byblos, Hugo Boss, Moschino, Miss Grant și altele.

© www.themoment.ro

Conceptul Baby Boutique a fost creat din dorința de a aduce pe piață un model de afacere care să le ofere părinților posibilitatea de a cumpăra copiilor lor haine de calitate la prețuri accesibile. Mai mult, calitatea hainelor care se regăsesc în magazin fac din achiziționarea lor o investiție pe termen lung.

Printre vedetele prezente la evenimentul de lansare s-au numărat Giulia Anghelescu Huidu, Diana Munteanu, Bianca Ioniță, Rita Mureșan, Doru Todorut și Andrei Vulpescu.

Galerie Foto