Colecția Dior Vibe redefinește echipamentul sportiv de lux

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 11-01-2022

în: Fashion

Dior Vibe

În fiecare an, ianuarie marchează o lună a schimbărilor. Poate că este energia anului nou, sau este o acumulare a intențiilor pe care ni le-am stabilit pentru lunile următoare, dar cu siguranță prima.lună a anului este una a dăruirii, a motivației și a inspirației, mai ales când vine vorba de wellness. Prin urmare, lansarea noii colecții Vibe de la Dior nu ar fi putut veni într-un moment mai bun.

Dior Vibe

Văzută pentru prima dată la spectacolul Dior Cruise 2022 al Mariei Grazia Chiuri de la Atena din vara trecută, colecția capsulă Dior Vibe a catapultat îmbrăcămintea sport în lumea modei, printr-o gamă de articole de prêt-à-porte, genți și pantofi sport inspirate din viața sportivilor.

Dior Vibe

Pentru a sărbători lansarea oficială a noului univers Dior Vibe, Dior s-a asociat cu mai mulți sportivi de renume pentru a dezvălui noua colecție. Campania de prezentare îi evidențiază pe pugilistul somalez Ramla Ali, atleta Athina Koini, fotbalistul afgano-danez Nadia Nadim și prim-balerina italiană Eleonora Abbagnato, precum și pe surferul chinez Darsea Liu și skateboarderul american Briana King, în elementele lor naturale, prezentând piese din colecție.

Galerie Foto